top of page

Samen verkopen jouw woning aan de hoogst mogelijk prijs.

De hoogst mogelijke prijs ... hoe bekomen we die? Wel, door een combinatie van verschillende elementen en niet door het toepassen van één specifieke. De Homerun, de Kick-Off prijs, de website van jouw woning, de communicatie met kandidaat-kopers, de reputatie, ... het één kan niet zonder het ander.

De manier waarop een woning de juiste koper vindt, evolueert met de dag. Als verkoopmakelaar is het onze opdracht om in te spelen op alle nieuwe evoluties en deze ten volle te benutten om jou als verkoper optimaal van dienst te zijn. Bij Henry Houser willen we niet alleen mee zijn met de tijd, we pionieren ook waardoor je als klant steeds kunt genieten van de best mogelijke service om jouw woning optimaal te verkopen.

Welke stappen doorlopen we samen? Bekijk of lees ze hieronder.

Staat jouw woning reeds geruime tijd te koop en zit je met de handen in het haar? Ook daar hebben we een creatief antwoord op. Laten we jouw woning aanbieden aan een Weekprijs waardoor de markt op een sympathieke & commerciële manier getriggerd wordt. Lees hier meer.

01

Kennismaking

Tijdens het vrijblijvend kennismakingsgesprek zien we er naar uit om zowel jou als je woning te leren kennen.  Dit geeft jou ook de mogelijkheid om af te toetsen of het langs jouw kant klikt.  ;-)

02

Opstart van de samenwerking

Beslis je om samen in zee te gaan, dan kan je op een eenvoudige manier onze samenwerking bevestigen.  Hiermee bedoelen we geen kleine lettertjes! Wij engageren ons heel duidelijk en de overeenkomst loopt zolang je dit wenst, dus geen klassieke 6 maanden.

03

De voorbereiding

Na het ontvangen van de opdracht gaan we dadelijk aan de slag.  Onze vastgoedstyliste komt langs, de papiermolen steken we in gang, alles wordt voorbereid voor een perfecte fotoshoot, jouw website wordt ontwikkeld, ...  Met andere woorden, alles wordt voorbereid voor een vlekkeloze Kick-Off van de verkoop van jouw woning!

04

Kick-Off van de verkoop

Op de afgesproken dag lanceren we met volle kracht de verkoop van jouw woning!  Zonder te besparen op extra's gaat jouw woning live op alle bekende immoportals zoals Immoweb, Immovlan, Zimmo, Luxevastgoed, Realo, Spotto en Immoscoop.  Ook Facebook en Instagram doen hun werk, en met het bord voor de deur, zijn we helemaal klaar om alle potentiële kopers te verwelkomen. 

05

De Homerun

De meeste bezoeken worden gecentraliseerd op jouw Homerun. Tussen 9u en 18u staan we paraat om alle kandidaat-kopers een rondleiding te geven.  Na de Homerun kan iedereen die het wenst binnen de 48u een bod uitbrengen waarna het aan jou is als verkoper om te beslissen al dan niet te verkopen aan de hoogste prijs. Op geen enkel moment zullen potentiële kopers tegenover elkaar worden uitgespeeld, dat beloven we!

06

Een koper gevonden

Naar aanleiding van de biedingen na de Homerun of in de periode die daarop volgt, sluit je onder onze begeleiding een onderhandse verkoopovereenkomst af voor de verkoop van jouw woning. Daarna kan het aftellen naar de verhuis beginnen!

Onze sterke punten.

Wat is nu het verschil met andere makelaars? Deze vraag krijgen we heel vaak. Door consequent onze sterke punten in de weegschaal te leggen en dit voor elke klant, zonder onderscheid van type woning of persoonlijke relatie, kunnen we keer op keer het beste uit de markt halen.

Ervaren makelaars

Ervaring is niet alleen voor jou als verkoper belangrijk, maar evenzeer voor de kandidaat-kopers van jouw eigendom. Alles moet op een correcte manier opgevolgd worden en daarvoor is ervaring en groot empathisch vermogen cruciaal.

Marketing

Het optimaal "vermarkten" van jouw eigendom vraagt een uitgekiende marketing. Deze valt niet samen te vatten in 2 zinnen maar weet dat we alle krachten bundelen om jouw eigendom zo breed als mogelijk te verspreiden.

Voorstelling

Een realistische en complete voorstelling van jouw pand is heel belangrijk. Niet alleen om er zelf een goed gevoel aan over te houden (je mag wel eens fier zijn op jouw woning ;-) maar vooral om kandidaat-kopers een correct beeld te geven van de eigendom.

Prijsoptimalisatie

Uiteraard wil je jouw eigendom verkopen aan de hoogst mogelijk prijs, wie niet?! Alleen door de markt te laten spreken op een uiterst commerciële maar ook serene manier zijn we overtuigd voor jou hét beste uit te markt te halen.

Fotografie

Het is belangrijk dat elke kandidaat-koper een mooi en realistisch beeld krijgt van jouw pand. En zoals elk goed restaurant een sommelier in huis heeft, werken wij exclusief samen met topfotograaf Gerald Van Rafelghem.

Juridisch

De hoeveelheid "administratie" bij de verkoop is er de laatste jaren niet op verminderd, wel in tegendeel. Om alles in goede banen te leiden, houden we uiteraard ook rekening met het juridisch aspect dat om de hoek komt kijken.

Tarieven.

We werken met all-in tarieven zonder kleine letters met extra's. Goede afspraken maken goede vrienden! De dossieropstart voorziet alle nodige documenten, exclusief het asbestattest, die je nodig hebt om jouw woning te verkopen. Bij een effectieve verkoop is er een succesfee afhankelijk van de verkoopprijs.

dossieropstart

€ 1.950 incl. btw

vergoeding bij verkoop

€ 6.500 incl. btw

dossieropstart

€ 1.950 incl. btw

vergoeding bij verkoop

€ 9.500 incl. btw

dossieropstart

€ 1.950 incl. btw

vergoeding bij verkoop

€ 12.500 incl. btw

dossieropstart

€ 1.950 incl. btw

vergoeding bij verkoop

€ 14.500 incl. btw
+ 2% boven € 600.000

Wat is er zoal inbegrepen?

Om mee te starten ;-)

21% btw voor vadertje staat

Administratief

kadastraal plan & uittreksel

bodemattest

stedenbouwkundige inlichtingen

EPC - energieprestatiecertificaat

elektrische keuring

coördinatie van de opmaak van het asbestattest

opmaak onderhandse verkoopovereenkomst

communicatie met jouw notaris

Voorstelling van jouw woning

advies van onze vastgoedstyliste

fotoreportage door onze topfotograaf, Gerald van Rafelghem

virtuele rondgang

individuele website van jouw woning met uitvoerige beschrijving

Marketing van jouw woning

bord aan de gevel of in de voortuin

eventuele buurtmailing

premium publicatie op Immoweb

publicatie op Zimmo

publicatie op Luxevastgoed ( > 500.000 euro)

publicatie op Immovlan

publicatie op Realo

publicatie op Immoscoop

publicatie op Facebook

publicatie op Instagram

Prijsoptimalisatie

bepalen van de prijsstrategie

organisatie van een uitgebreide Homerun met persoonlijke begeleiding van elke kandidaat-koper

doordacht & bewezen biedsysteem

dots.png

Klaar voor een volgende stap?
Laten we geheel vrijblijvend kennismaken.

De beste manier om verder kennis te maken is een persoonlijk contact. Dit kan bij ons op kantoor, bij jou thuis, telefonisch of via video-call.

Dit uiteraard volledig vrijblijvend!

Of laat een bericht na via onze website en dan nemen we zo snel als mogelijk met jouw contact op.

We hebben jouw gegevens goed ontvangen. Graag tot snel!

bottom of page