Samen verkopen we jouw woning aan de hoogst mogelijke prijs.

Wanneer alpinisten zich klaarstomen voor een uitdagende bergbeklimming, kiezen ze in het dal de gids waarmee ze naar de top willen geraken. De gids waarin ze het meeste vertrouwen hebben. Zo gaat dit ook bij de verkoop van jouw woning. Neen, we kunnen niet beloven dat helemaal bovenaan de zon sowieso zal schijnen, maar wat we wel kunnen zeggen, dat is dat we reeds honderden malen dezelfde berg beklommen hebben en dus uit ervaring weten wat te doen op welk moment.  En daar mag je vertrouwen in hebben, op elk moment van de tocht die we samen aanvangen.

De hoogst mogelijke prijs ... hoe bekomen we die? Wel, door een combinatie van verschillende elementen en niet door het toepassen van één specifieke. De Homerun, de Kick-Off Prijs, de website van jouw woning, de communicatie met kandidaat-kopers, de reputatie, ... het één kan niet zonder het ander.

De manier waarop een woning de juiste koper vindt, evolueert met de dag. Als verkoopmakelaar is het onze opdracht om in te spelen op alle nieuwe evoluties en deze ten volle te benutten om jou als verkoper optimaal van dienst te zijn. Bij Henry Houser willen we niet alleen mee zijn met de tijd, we pionieren ook waardoor je als klant steeds kunt genieten van de best mogelijk service om jouw woning optimaal te verkopen.

Welke stappen doorlopen we samen? Bekijk of lees ze hieronder.

01

Kennismaking

Tijdens het vrijblijvend kennismakingsgesprek zien we er naar uit om zowel jou als je woning te leren kennen.  Dit geeft jou ook de mogelijkheid om af te toetsen of het langs jouw kant klikt.  ;-)

02

Opstart van de samenwerking

Beslis je om samen in zee te gaan, dan kan je op een eenvoudige manier onze samenwerking bevestigen.  Hiermee bedoelen we geen kleine lettertjes! Wij engageren ons heel duidelijk en de overeenkomst loopt zolang je dit wenst, dus geen klassieke 6 maanden.

03

De voorbereiding

Na het ontvangen van de opdracht gaan we dadelijk aan de slag.  Onze vastgoedstyliste komt langs, de papiermolen steken we in gang, alles wordt voorbereid voor een perfecte fotoshoot, jouw website wordt ontwikkeld, ...  Met andere woorden, alles wordt voorbereid voor een vlekkeloze Kick-Off van de verkoop van jouw woning!

04

Kick-Off van de verkoop

Op de afgesproken dag lanceren we met volle kracht de verkoop van jouw woning!  Zonder te besparen op extra's gaat jouw woning live op diverse portals zoals Immoweb, Immovlan en Zimmo.  En ook Facebook en Instagram doen hun werk.  En met het bord dat voor de deur komt te staan, zijn we dan helemaal klaar om alle potentiële kopers te verwelkomen. 

05

De Homerun

De meeste bezoeken worden gecentraliseerd op jouw Homerun. Tussen 9u en 18u staan we paraat om alle kandidaat-kopers een rondleiding te geven.  Na de Homerun kan iedereen die het wenst binnen de 48u een bod uitbrengen waarna het aan jou is als verkoper om te beslissen al dan niet te verkopen aan de hoogste prijs. Op geen enkel moment zullen potentiële kopers tegenover elkaar worden uitgespeeld, dat beloven we!

06

Een koper gevonden

Naar aanleiding van de biedingen na de Homerun, sluit je onder onze begeleiding een onderhandse verkoopovereenkomst af voor de verkoop van jouw woning.  En dan kan het aftellen tot aan de verhuis beginnen!

Onze sterke punten.

Wat is nu het verschil met andere makelaars? Deze vraag krijgen we heel vaak. Door consequent onze sterke punten in de weegschaal te leggen en dit voor elke klant, zonder onderscheid van type woning of persoonlijke relatie, kunnen we keer op keer het beste uit de markt halen.

Ervaren makelaars

Ervaring is niet alleen voor jou als verkoper belangrijk, maar evenzeer voor de kandidaat-kopers van jouw eigendom. Alles moet op een correcte manier opgevolgd worden en daarvoor is ervaring en groot empathisch vermogen cruciaal.

Marketing

Het optimaal "vermarkten" van jouw eigendom vraagt een uitgekiende marketing. Deze valt niet samen te vatten in 2 zinnen maar weet dat we alle krachten bundelen om jouw eigendom zo breed als mogelijk te verspreiden.

Voorstelling

Een realistische en complete voorstelling van jouw pand is heel belangrijk. Niet alleen om er zelf een goed gevoel aan over te houden (je mag wel eens fier zijn op jouw woning ;-) maar vooral om kandidaat-kopers een correct beeld van de eigendom te geven.

Prijsoptimalisatie

Uiteraard wil je jouw eigendom verkopen aan de hoogst mogelijk prijs, wie niet?! Alleen door de markt te laten spreken op een uiterst commerciële maar ook serene manier zijn we overtuigd voor jou hét beste uit te markt te halen.

Fotografie

Het is belangrijk dat elke kandidaat-koper een mooi en realistisch beeld krijgt van jouw pand. En zoals elk goed restaurant een sommelier in huis heeft, werken wij exclusief samen met topfotograaf Gerald Van Rafelghem.

Juridisch

De hoeveelheid "administratie" bij de verkoop is de laatste jaren niet verminderd, wel in tegendeel. Om alles in goede banen te leiden, houden we uiteraard ook rekening met het juridisch aspect dat om de hoek komt kijken.

dots.png

Genoeg gelezen?
Laten we geheel vrijblijvend kennismaken ;-)

De beste manier om verder kennis te maken is een persoonlijk contact. Dit kan bij ons op kantoor, bij jou thuis, telefonisch of via video-call.

Dit uiteraard volledig vrijblijvend!

Of laat een bericht na via onze website en dan nemen we zo snel als mogelijk met jouw contact op.

Om welke reden wens je gecontacteerd te worden?

We hebben jouw gegevens goed ontvangen. Graag tot snel!