top of page

Hier zijn we trots op.

We zeggen vaak dat de rode draad niet zozeer het type woningen is maar wel het type klanten. En dit is zo! Welke woning onze klanten ook wensen te verkopen, we willen hen telkens een voortreffelijke dienstverlening bieden.

 

En dat ze achteraf tevreden zijn, blijkt uit de vele reviews die we door de jaren heen mochten ontvangen.

facebook badge Henry Houser.png
4.8-google-review.jpg
Trustpilot dec 2023.png
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Rik & Ann

getuigenis als 

verkoper

Je verkoopt maar één maal je huis! Vanaf ons eerste gesprek met Hendrik was de klik er. Hij luistert, communiceert en is transparant. De professionele manier van werken is TOP. Je krijgt ook je eigen website met foto en videoreportage. 


Vooraf komt een styliste je met raad en daad bijstaan. Is zeker ook een grote meerwaarde. De verkoop is vlekkeloos verlopen. We bedanken dan ook Henry Houser en zijn team.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Jos

getuigenis als 

verkoper

De samenwerking met Hendrik en zijn team verliep uitstekend. De verkoopmethode is subliem. Het uit handen geven van het volledige proces bezorgd wel een beetje stress maar telkens kon ik zien dat alles beter gedaan werd dan ik hoopte.
de foto-opnames en opmaken van een keurige website van de woning is uniek.
De opvolging en afhandeling van de verkoop overtreft de verwachtingen. supper professioneel .
kortom... ik kan het iedereen aanbevelen.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Kathelijn

getuigenis als 

verkoper

Ons huis verkopen waar we 50 jaar woonden was voor mij een uiterst moeilijke, maar noodzakelijke beslissing. Ik begon eraan met een klein hartje want ik zag het als een onoverzichtelijke opdracht.


Maar het contact met Hendrik veranderde zoveel ... Na een heldere uitleg, duidelijke afspraken en een warm, geruststellend gesprek verdween mijn onrust zienderogen. Hij begreep mijn bekommernissen.

Alle zorgen nam hij me zonder veel woorden uit de handen. Hij was altijd bereikbaar voor alle vragen. 


Doortastend, professioneel en soms ook met humor loste hij snel veel hindernissen op. Ik voelde me door heel het parcours van voorbereidingen veilig en van alles op de hoogte. Het contact met de styliste was aangenaam, de foto's waren prachtig en dadelijk na de lancering liepen de vele afspraken voor bezichtiging snel binnen.


Ook op de drukke kijkdag in mijn afwezigheid werd door HH voor mij gezorgd! Twee dagen later stonden Hendrik en Eline voor de deur met de boodschap: het huis is verkocht.


Met de jonge enthousiaste kopers klikte het onmiddellijk. Zij voelen het huis aan en dat maakt me zeer blij.

Ook daarna regelde Hendrik de notarisafspraken. Ik kijk terug op een  correct en zorgeloos parcours.


Dat alles in minder dan 3 weken gebeurt is bijzonder confortabel. Alles is mooier gebeurd dan ik had durven dromen en het verzacht de pijn van het afscheid. Al mijn dankbaarheid aan Hendrik en zijn team.

Als ik het opnieuw moest doen, dan twijfel ik geen moment.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Olivier & Elise

getuigenis als 

koper

Wij hebben onlangs een woning aangekocht via Henry Houser, de aanpak was zeer professioneel.


Tijdens de bezoekdag kregen we alle tijd die we wensten (we bleven 4 keer zo lang als ons tijdslot omvatte) en een deskundige aangename rondleiding.


Voor zowel kopers als verkopers is de formule van Henry Houser aangenaam omdat je snel doorheen het proces bent: een goeie 2 weken nadat het pand online verscheen hadden wij het gekocht, we waren inmiddels 8 maanden op zoek naar een eigen woning. Wij zijn dus zeer tevreden.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Annelien Deslé

getuigenis als 

koper

Heel fijne rondleiding, fotomateriaal die gebruikt werd, zeker realistisch. 


Het ondertekenen van de compromis werd ook heel fijn aangepakt en er werd een heel mooi moment gecreëerd tussen de kopers en verkopers


Bedankt voor de fijne begeleiding!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Matthew & Stijn

getuigenis als 

verkoper

Henry Houser is alles wat een makelaar anno 2024 hoort te zijn, en toch zijn ze uniek. Een huis verkopen is heel wat, maar op die trein springen met Hendrik en Eline gaf over het héle proces vertrouwen.


Geen praatjes, uitermate professioneel, punctueel en correct, vlotte communicatie en communicatiestijl. Deze mensen hebben hun vak heruitgevonden.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Eddy & Rosemie

getuigenis als 

verkoper

We hebben vele reviews gelezen, er iets aan toevoegen is niet simpel.

Henry Houser, een innovatieve werkwijze, voortdurend zoekend naar nieuwe strategieën, maar telkens met heel veel empathie voor verkoper en koper.

Een innovatieve review schrijven, niet simpel, help, vraag het aan ChatGpt
User: You: Geef vijf competenties waarover een vastgoedmakelaar moet beschikken.

ChatGPT:

Natuurlijk, hier zijn vijf specifieke competenties waarover een vastgoedmakelaar moet beschikken:

Onderhandelingsvaardigheden: Een goede vastgoedmakelaar moet in staat zijn om effectief te onderhandelen, zowel met verkopers als met kopers, om de beste deals voor hun cliënten te sluiten. Dit omvat het vermogen om conflicten op te lossen en compromissen te bereiken die alle partijen tevredenstellen.

Netwerkvaardigheden: Het opbouwen en onderhouden van een uitgebreid netwerk is essentieel voor succes in de vastgoedsector. Een vastgoedmakelaar moet in staat zijn om relaties op te bouwen met andere professionals in de branche, zoals andere makelaars, hypotheekadviseurs, advocaten en aannemers, om zo snel en effectief mogelijk te kunnen handelen voor hun cliënten.

Marktkennis: Een diepgaand begrip van de lokale vastgoedmarkt is cruciaal voor het adviseren van klanten en het nemen van weloverwogen beslissingen. Dit omvat kennis van prijzen, trends, regelgeving en lokale voorzieningen.

Communicatievaardigheden: Uitstekende communicatievaardigheden zijn essentieel voor het opbouwen van relaties met klanten en het effectief overbrengen van complexe informatie. Een vastgoedmakelaar moet in staat zijn om helder en professioneel te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, en in staat zijn om te luisteren naar de behoeften en wensen van hun cliënten.

Organisatorische vaardigheden: De vastgoedmarkt kan hectisch zijn en vereist vaak het gelijktijdig beheren van meerdere transacties en taken. Een goede vastgoedmakelaar moet uitstekende organisatorische vaardigheden hebben om alles soepel te laten verlopen, deadlines te halen en de details van elke transactie bij te houden.

Onze conclusie:

Henry Houser voldoet zeker aan de vijf gevraagde competenties die ChatGpt aanhaalt.
ChatGpt kan dan wel de nodige competenties oplijsten, maar mist wat wij bij Henry Houser ervaren hebben: een warm menselijk contact, nuttig advies, humor, relativeringsvermogen en vooral zoveel wederzijds vertrouwen. En tot slot, Henry Houser is Hendrik, maar vooral ook een team. Waarvoor dank aan allen.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Dimitri

getuigenis als 

verkoper

Vlotte samenwerking en communicatie met Hendrik. 

Mooie en efficiënte marketing. 

Heel succesvolle en snelle verkoop van mijn woning. 

Top service!!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Katrien & Thijs

getuigenis als 

verkoper

Zowel vanuit onze rol als kopers, als vanuit onze rol als verkopers, kunnen we alleen maar heel tevreden terugblikken op de samenwerking met Hendrik en zijn team! 


Verwacht je bij HH niet aan verkooppraatjes en loze beloftes, maar aan een team dat oog heeft voor de mensen achter de huizen, uiterst professioneel en zorgzaam te werk gaat, geen vraag hen teveel is en authenticiteit uitstraalt. 


In de relatie met de kopers en verkopers stellen ze zich bescheiden op (geen gestoef, geen ego's, luisteren écht) maar stellen nooit teleur in hun kennis en aanpak. Jullie voelen wat mensen nodig hebben. We hebben ons steeds in goede handen gevoeld, waardoor we veel relaxter dit hele proces hebben doorstaan.


HH maakt zijn slogan dus écht waar! 

Welgemeende dankuwel team Henry Houser!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Kathleen

getuigenis als 

verkoper

Henry Houser is top! Ik volg Henry Houser al jarenlang. Elke week kijk ik wel eens wat het aanbod is, een beetje een ontspannende hobby van mij :-).


Toen we ons huis wouden verkopen, hebben we geen seconde getwijfeld om Hendrik en zijn team in te schakelen. De verkoop verliep vlot, er was een uitstekende communicatie en begeleiding.


We waren er gerust in dat de verkoop in goede handen was. Ik kan hen alleen maar aanraden!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Geert & ouders

getuigenis als 

verkoper

Een huis verkopen is en blijft een spannende en stresserende onderneming.


Met Henry Houser werden wij echter prima begeleid.  

Dit professionele team stond ons bij van start tot einde.  Geen vraag was teveel. Samen hebben we dan ook een vlekkeloos parcours afgelegd. Zelfs met een obstakel onderweg werden de juiste stappen gezet.  


Hendrik nam daarin het voortouw en leidde ons in de juiste richting.  

We hebben enkel lovende woorden over voor het team van Henry Houser.  


Oprechte dank en bewondering voor het geleverde werk !  


Geert & Siska / Michel & Claire

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Delphine & Wout

getuigenis als 

koper

Our first house.


In oktober kochten wij een huis via Henry Houser. De makelaar Hendrik was zeer vriendelijke je voelde jou direct op jouw gemak. Hiernaast kregen we een eerlijke en transparante uitleg over de woning. Er werd ondanks het huis heel wat bezoekers had, tijd gemaakt voor de potentiële kopers. Je kreeg ook de tijd en ruimte om nog wat te blijven om het huis te bezichtigen. De foto's kwamen overeen met de realiteit. Niets leek kleiner dan op foto werd getoond wat aangenaam was. 


Hendrik is ook steeds bereikbaar na het bezoek indien er nog vragen waren. Bij het tekenen van de compromis werden we ook vooraf goed geïnformeerd. Tijdens het tekenen van de compromis werd ook tijd genomen om een mooi moment te creëren voor zowel te kopers als de verkopers. 


Een echte aanrader! 


Bedankt Hendrik en team.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Kathy & Rudy

getuigenis als 

verkoper

Zeer tevreden van de aanpak! 

Mooie foto’s en filmpjes! 

Vlot verkocht en vriendelijke aanpak! 

Een aanrader om dit kantoor te nemen voor verkoop van je eigendom!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Familie Lombaert

getuigenis als 

verkoper

Een "alfabet" over Henry Houser

Zij zijn: 

Aangenaam en Alert 

Bekwaam en Betrouwbaar 

Creatief en Communicatief transparant 

Degelijk en Duidelijk 

Enthousiast en Eerlijk

Fijngevoelig en Fris 

Gedreven en Gemotiveerd

Hartelijk en Helder

Innemend en Inspirerend 

Joviaal en Jong

Krachtig en Kleurrijk

Liefdevol en Luisterbereid 

Mild en Meelevend 

Natuurlijk en Nederig

Open en Opgewekt 

Professioneel en Passievol 

Qualified as the best

Rustig en Realistisch 

Spontaan en Sterk

Trouw en Talentrijk

Uniek en Up-to-date

Vriendelijk en Veilig 

Warmmenselijk en Waarderend

X'see You' ("ik zie jou")

Zorgzaam en.... ZALIG !!!  


Het was, en is, super fijn om met dit TOP team samen te werken! Geheel van harte bedankt Eline, Hendrik, Hilde, Saskia, Kaat, Gerald en mogelijk nog anderen achter de schermen! Henry Houser = absoluut warm aanbevolen en aangeraden door ons! We wensen jullie verder alle geluk!  


Hartelijke en dankbare groetjes, Hannelore en familie

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Elke

getuigenis als 

verkoper

complete service van a tot z


We kenden Henry Houser al omdat we een woning via hen aangekocht hadden. Omwille van hun professionele manier van werken was de keuze snel gemaakt toen we onze andere woning wensten te verkopen. 


Henry Houser biedt een complete service aan van a tot z en neemt alle stress en administratieve rompslomp volledig weg. 


De vakkundige foto's en virtuele rondleiding maakten het plaatje compleet, waardoor de woning 2 dagen na de homerun verkocht werd.


Bedankt aan Hendrik en het volledige team

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Martin

getuigenis als 

verkoper

In mijn geheugen stond ergens een ’notitie’ over een bijzondere makelaar die voor elk huis een aparte website maakt met een goed verhaal en mooie foto’s. Die was ik bij toeval enkele jaren geleden tegengekomen toen ik wat huizen bekeek in de buurt van Kortrijk.


Toen we de verkoop van ons huis overwogen, kregen we een tip van een vriend en Bingo! Dat was dus diezelfde makelaar. Ik had al snel een goed gevoel bij Hendrik en zijn aanpak, vooral omdat hij binnen 1 dag na aanvraag van een kennismakingsafspraak al bij ons voor de deur stond. Dat is snel!  


En het bleef a tempo doorgaan. Een adviesgesprek met de styliste, het maken van de (prachtige!!) foto’s, de homerun en een fantastisch resultaat. We zijn er superblij mee. 


Een tip voor verkopers. Het ’styleren’ van je huis kost moeite en roept soms weerstand op.

Maar het loont echt de moeite. Spullen wegdoen, opruimen, schoonmaken, poetsen. Het kost (in ons geval veel) tijd. Tja, als je zelf naar een belangrijk event gaat maak je jezelf toch ook mooi?!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Jan

getuigenis als 

verkoper

Professionele en klantvriendelijke verkoop door Henry Houser.


We waren benieuwd naar de aanpak van de verkoop van onze woning door Henry Houser. Al heel snel waren we gerust gesteld. Henry Houser neemt alle zorgen en taken van begin tot einde op zich. De communicatie verloopt vlekkeloos. Henry Houser is super professioneel en klantvriendelijk met oog voor het kleinste detail. Ook de styliste heeft ons goed geholpen. Voor wat ons betreft: een aanrader!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Annelies

getuigenis als 

verkoper

Hartelijk dank aan team Henry Houser voor de vlotte verkoop van onze woning. 

Samen met styliste Kaat en fotograaf Gerald brachten ze onze woning schitterend in beeld. 


Ook de 3D-rondgang was machtig om te zien en door de vlotte babbels vooraf, kon Hilde ons verhaal heel mooi schetsen. 


Digitaal supersterk, maar ook heel aangenaam op menselijk vlak. Er werd heel vlot contact gehouden en iedereen was altijd heel attent. 


Een dikke aanrader!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Lisebeth & Mathice

getuigenis als 

koper

Vlotte aankoop en uitstekende service.


Geweldige ervaring met Henry Houser: Vlotte aankoop en uitstekende service! Onze eerste woning kochten we via Henry Houser en we zijn enorm tevreden. De bezoekdag was goed georganiseerd en achteraf stond het team altijd klaar om onze vragen te beantwoorden.


De volledige afhandeling verliep vlekkeloos. Bedankt voor jullie betrokkenheid bij onze aankoop!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Sven & Valérie

getuigenis als 

verkoper

Toen eind vorig jaar de baksteen in onze maag de overhand haalde, moest het moeilijke nog komen. Ons huis dat bijna 15 jaar onze thuis was in stijl verlaten. Een aartsmoeilijke opdracht leek ons dat.  


Op vandaag oprecht "content" dat we hiervoor Hendrik & Eline in vertrouwen hebben genomen en samen dat avontuur afgelegd hebben. In een strak tempo onder leiding van een professioneel, maar ook warme dirigent als Henry Houser hebben we samen de spreekwoordelijke bergtop beklommen.  


En het woord samen willen we echt wel beklemtonen. Het was die Henry Houser touch die het hem deed en de noodzakelijke rust en comfort bracht in een de facto heel spannende periode!  


Mochten we ooit nog twijfelen of onze nieuwe woonst wel onze thuis zou blijven, we zouden alvast niet twijfelen om terug Hendrik & Eline te contacteren!  


Sven & Valérie

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Paul & Betty

getuigenis als 

verkoper

Een immokantoor dat zeer professioneel te werk gaat:
Bij aanvang waren we zeer tevreden omtrent hun map met ganse parcours hoe verkoop kan plaatsvinden. Goed evenwicht tussen afstand-nabijheid. Respect voor wat wij als schoonheid ervaren aangaande onze woning… daar tegenover ook de realiteit van de gevoeligheden op de verkoopmarkt. Goede afspraken die steeds werden nagekomen. Langdurige ervaring op de verkoopmarkt.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Xavier

getuigenis als 

koper

Zonder twijfel, de meest geëngageerde makelaar die er is. Wat Henry Houser allemaal in het werk stelt om niet alleen uw woning te verkopen maar ook jouw leven en dat van de potentiële kopers aangenamer te maken is uitzonderlijk. 


Bedankt voor de fijne samenwerking!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Saan & Manon

getuigenis als 

verkoper

De verkoop van je eigen woning, geen evidentie. 

Eline en Hendrik beseffen dit maar al te goed en geven je van in het begin heldere uitleg over het verloop van het traject en hun unieke aanpak.


Hun luisterend oor, bereikbaarheid en hun persoonlijke familiale touch werd door ons als professioneel en oprecht ervaren waardoor de verkoop geen stressvol moment hoeft te zijn. 


Onze woning die te koop kwam, was allesbehalve een typische woning. Echter werd de moderniteit van ons huis door Henry Houser als troef gezien en vonden ze een sublieme oplossing voor de 360° tour. Ons huis werd gefilmd door middel van een drone waar heel vaak mee "geboft" werd in onze kennissen en vriendengroep. Ons huis was dan ook meteen verkocht. 


Kortom, HH heeft gezorgd voor een totale ontzorging bij de verkoop van onze woning.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Christine

getuigenis als 

verkoper

De aanpak van Henry Houser is persoonlijk, warm en betrokken, de voorbereiding zeer professioneel: documenten, EPC, foto’s en 360° rondleiding op een persoonlijke website met transparante informatie, styling advies, … alles klopt! Het proces verliep heel vlot: de overeenkomst werd stipt nageleefd en de timing perfect gerespecteerd. 


Jullie slogan “Relax, de verkoop van je woning ligt in de juiste handen” weerspiegelt de realiteit helemaal.  


Daarom een welgemeende bedankt aan Hendrik, Eline en het ganse team. Jullie zijn TOP!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Ronny & Ann

getuigenis als 

verkoper

Na lang twijfelen over hoe we de verkoop van onze woning zouden aanpakken, besloten we om niet in zee te gaan met een ‘klassieke’ makelaar, maar alles in handen te geven van Henry Houser, voor ons tot voor kort een niet zo bekende naam.


Positieve commentaren van kopers en verkopers over de aanpak en professionaliteit overtuigden ons, en van bij het eerste contact voelden we dat alles juist zat.


Hilde heeft werkelijk alles uit de kast gehaald om de verkoop te laten slagen, want er komt toch heel wat op je af. Haar expertise en vooral de begeleiding in het hele proces waren gewoon subliem.


De verwachtingen die wij hadden werden nog overtroffen, werkelijk alles wordt uit jouw handen genomen, van bij het eerste contact tot en met het tekenen van de compromis. Dank je wel, Hilde.


We kunnen enkel maar positief zijn en zouden niet aarzelen om Henry Houser aan anderen aan te bevelen.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Julie & David

getuigenis als 

verkoper

De verkoop van je woning brengt wel wat met zich mee en ook hoe je dit in goede banen leidt, zorgt voor een doordachte aanpak. 


We maakten eerder kennis met Hendrik en Eline via een homerun en waren dan ook vastberaden om de verkoop van onze woning aan hen toe te vertrouwen. 

Hendrik was onze eerste contactpersoon en ook Eline zorgde achter de schermen voor een vlotte opvolging. 


We zijn heel blij dat we ons nestje in de goede handen kunnen laten van de nieuwe eigenaars, die we meteen gevonden hadden na de homerun. De verkoop van je woning is een intense gebeurtenis, maar met Hendrik en Eline aan onze zijde is dat helemaal goed gekomen. 


Vandaar ook deze oprechte dank je wel! 


We wensen jullie verder heel veel succes!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Mark

getuigenis als 

verkoper

Hoe stressvol de verkoop van uw woning ook is, met Henry Houser kregen we een begeleiding van A tot Z, waardoor het hele proces aangenaam kon verlopen.


De prachtige foto's en hun expertise zorgden ervoor dat wij met een wow-gevoel konden eindigen. En met een goed bod natuurlijk als gevolg ...


Bedankt aan het hele team

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Noël en Marleen

getuigenis als 

verkoper

Zorgeloze verkoop. Wij kunnen Henry Houser als makelaar ten zeerste aanbevelen.  


Voor Hendrik en zijn team is geen moeite te veel om de verkoop vlot te laten verlopen.


Alles wordt prima voor je geregeld, van de presentatie op de website tot en met de overdracht naar de notaris.


Nog een extra woordje van dank aan Hilde voor de perfecte communicatie.


Noël en Marleen

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Filip

getuigenis als 

verkoper

Hendrik & Team, de samenwerking met Henry Houser was TOP en werd als zeer professioneel ervaren. Bedankt Hendrik en team voor de samenwerking. Ik ben persoonlijk  zeer tevreden over jouw aanpak de begeleiding die ik kon krijgen bij de verkoop van mijn pand. Voor mij de juiste keuze om met jullie samen te werken 😉

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Annie

getuigenis als 

verkoper

Op een dag beslis je om je woning te verkopen, maar wie moet je hiervoor inschakelen? Hoe bereik je de juiste koper?


Via Facebook zagen we regelmatig de panden van Henry Houser. De foto's die ze op hun website plaatsen zijn altijd sprekend en geven een heel realistisch beeld van de woningen.


We hebben contact opgenomen en werden verder geholpen door Anne-Mie. 

Haar ervaring en expertise vielen direct op in de manier waarop ze alles vlot en professioneel aanpakte.

Ben je van plan uw huis te verkopen? Één adres, Henry Houser!


Bedankt voor de snelle verkoop!


Marc en Annie

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Phillipe & Darline

getuigenis als 

verkoper

Hendrik & Team,


Zonder twijfel was de samenwerking met Henry Houser TOP!

Vanaf het begin was het vertrouwen er voor 100% en gedurende het ganse parcours werd dit alleen maar bevestigd.


De voorbereiding van de verkoop verliep steeds volgens afspraak, het contact met de makelaar verliep steeds correct, vriendelijk, relax en zeer aangenaam.


De presentatie van onze woning online kreeg héél wat positieve reacties. De dag van de homerun verliep vlekkeloos en onze woning werd verkocht op de dag van de homerun voor een correcte prijs.


Henry Houser is een professionele vastgoedmakelaar die weet van aanpakken. Bedankt Hendrik, Eline en team voor de geweldige samenwerking. Wij zijn zeer tevreden over de fantastische begeleiding die we kregen voor de verkoop van onze woning en kunnen vastgoedmakelaar Henry Houser in volle vertrouwen aan iedereen aanraden!


Een perfecte keuze!

Philippe en Darline

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Olivier & Pascale

getuigenis als 

verkoper

Zeer tevreden over Henry Houser!
Bij de eerste kennismaking was er meteen een groot vertrouwen! Hendrik en het team zouden ons van A tot Z begeleiden.

En het was geen verkoopspraatje. Werkelijk alles werd door Henry Houser opgevolgd: een prachtige website, sociale media, epc, keuringsattesten, Homerun, contacten met notaris etc etc ….
Op elk moment van het verkoopsproces konden we op beide oren slapen en kregen we veel feedback.

En uiteraard brachten ze de juiste koper aan voor de juiste prijs !

Bij Henry Houser doen ze wat ze zeggen ! Geen loze beloftes.

Dank je wel Hendrik, Eline en het volledige team voor de succesvolle begeleiding bij de verkoop van het appartement van onze ouders !

We kunnen iedereen aanbevelen met Henry Houser in zee te gaan !

Pascale & Olivier

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Trui

getuigenis als 

verkoper

Een dikke proficiat aan Henry Houser, en in het bijzonder voor Hilde.


Van begin tot einde was alles heel transparant, was er een uitstekende begeleiding en professionele samenwerking. Om het met de woorden van Donald Muylle te omschrijven: Hilde verkocht ons huis alsof het voor zichzelf zou zijn.


Wij kunnen Henry Houser alleen maar aanraden. Een verkoop zonder zorgen, van begin tot einde

Dank jullie.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Nikita

getuigenis als 

verkoper

Ik heb heel recent mijn appartement verkocht met Henry Houser. 


Hoe ze alles aanpakken is uiterst professioneel, op gelijk wel moment tijdens alles zijn ze beschikbaar voor alle vragen die er op je afkomen. 


Ook de styliste die ze laten komen weet heel goed waar er moet op gelet worden, ze geeft heel bruikbaar advies en dat alles samen zorgt ervoor dat mijn appartement snel verkocht werd tegen een zeer goede prijs. 


Ik kan alleen maar positief zijn over hoe Henry Houser met zijn volledig team ter beschikking staat.


Bij deze ook nog een extra pluim voor Hilde, zij stelde mij van in het begin enorm op mijn gemak en doet er alles aan om mijn zorgen weg te nemen ...

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Mita

getuigenis als 

verkoper

Kiezen voor henry Houser ?

Opmerkelijk is de zeer duidelijke informatie vooraf waarbij er transparantie is bij het plan van aanpak en het kostenplaatje. Hun werkwijze heeft gewerkt !


Voor de presentatie van het huis online kreeg ik verschillende complimenten. De contacten met de makelaar verliepen zeer vertrouwelijk en vooral relax wat van onschatbare waarde is in de zenuwslopende periode van onderhandeling. De rondleidingen werden enorm gewaardeerd door de kandidaat kopers.


Met twee bezichtigingsdagen resulteerde dat ook in de verkoop. De makelaar (Christophe) profileerde zich met een professioneel, zeer behulpzaam en klantgericht optreden en hij was altijd bereikbaar. Wat bij de start een ingewikkeld “dossier”” bleek heeft hij door zijn vakkundig handelen tot een goed einde gebracht.


Dankjewel voor jullie ondersteuning, een lichtpunt in de wereld van de immo-makelarij !
Familie Boulanger

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Rebecca

getuigenis als 

verkoper

"...en Relax, de verkoop van jouw appartement ligt bij Hilde in de juiste handen 😉" - Henry Houser 


Exact! Zo voelde het aan, relax en vertrouwd. De vlotte aanpak, professionaliteit alsook de persoonlijke begeleiding is TOP! 


Teamwork makes the dream work. Bedankt!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Filip & Claudine

getuigenis als 

verkoper

Heel tevreden over de samenwerking met Henry Houser, aangenaam in contact, professioneel goed, en zeer en persoonlijk.


De website die gemaakt werd om het huis te lanceren met zijn 360° presentatie was tot in de puntjes verzorgd. Het huis werd op een manier verkocht waarbij we een goed gevoel overhielden, en dat is belangrijk.


Veel lof voor Hilde, die de verkoop in goede banen leidde, enorm bedankt voor je inzet!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Joeri & Cindy

getuigenis als 

verkoper

We hebben jullie leren kennen via de aankoop van onze nieuwe woonst, heel professionele aanpak en dat gaf ons een heel goed gevoel.


We twijfelde dan ook geen seconde om ons oude huis door jullie op de markt te brengen en met succes. Jullie werkwijze is echt top!


Bedankt, en met Nancy hebben jullie een toppertje in huis.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Dominique

getuigenis als 

verkoper

Henry Houser staat voor een individuele en betrouwbare aanpak waarbij de ontzorging van de aan- en verkoper centraal staat. 


Op een vlotte manier word je door een uniek proces geleid en het professionalisme van Henry Houser zorgt ervoor dat wat een in se niet alledaagse oefening is voor beide partijen, stressarm verloopt. 

Het eindresultaat is een snelle (1 dag!), mooie en eerlijke verkoop. 


Dank je wel, Hendrik, Eline en team!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Marleen & Arnoud

getuigenis als 

verkoper

Henry Houser was voor ons tot voor kort een nobele onbekende. Na de eerste kennismaking en het aftastend gesprek met Hilde zat het meteen goed.


Zonder al te veel moeite, op een rustige en discrete manier, slaagde zij er in zich in te leven in de woning en diens bewoners. Tijdens het hele traject, van de Kick-off tot de Homerun, met een strakke timing, een nuttig stijladvies en een hoogst aantrekkelijke foto-en 3d reportage, heeft ze ons zorgvuldig begeleid.


Professioneel, maar tegelijk ook hartelijk en vooral...gepassioneerd. Met als resultaat een geslaagde verkoop nauwelijks 2,5 week nà de publiciteit en Kick-off én een correcte afhandeling, ook ten opzichte van de kopers!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Nico

getuigenis als 

verkoper

Uniek concept !

De verkoop van onze woning in handen geven van Henry Houser is de beste keuze die we konden maken. Het team van Hendrik en met name de makelaar Nancy hebben dit zonder meer professioneel aangepakt. Je blijft perfect geïnformeerd doorheen het ganse proces en de wisselwerking tussen alle partijen werkt verfrissend. Ze onderscheiden zich met een uniek concept a.h.v. een home-run om kennis te maken met de woning en geven daarna iedere kandidaat koper evenveel kans (1!) om de woning te verwerven. We kunnen de formule van Henry Houser aan iedereen aanraden, want zij halen écht alles uit de kast voor je. 


Bedankt Nancy, bedankt team Henry Houser!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Paulina & Manu

getuigenis als 

verkoper

4 jaar geleden kennis gemaakt met Henry Houser voor de aankoop van onze woning. Toen we beslist hadden om onze woning te verkopen hebben we geen moment getwijfeld om in zee te gaan met Henry Houser! 


Vanaf het eerste contactmoment met Hendrik voelden wij 100% vertrouwen in de aanpak van Henry Houser. De voorbereiding van het team van Henry Houser is TOP en gaat aan geen enkel detail voorbij: documenten, EPC, professionele foto’s en 360 view, styling advies, …


Om de woning te lanceren wordt gebruik gemaakt van een persoonlijke website, met transparante informatie en prachtige foto’s! Van bij de Kick-Off tot de Homerun werden we steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken. 


Tijdens de bezoekdagen zijn meer dan 20 bezoekers langsgekomen met tal van biedingen en een vlotte verkoop aan een mooie prijs als gevolg! Complimenten voor Nancy voor haar persoonlijke en warme aanpak. Geen enkele inspanning was te veel om onze woning succesvol te verkopen. 


Super bedankt aan het voltallige Team van Henry Houser voor de samenwerking en natuurlijk ook heel veel geluk gewenst aan de kopers!!!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Christoph & Liesbet

getuigenis als 

verkoper

Een zorgeloze verkoop! Ons huis verkopen met Henry Houser was een zorgeloos parcours. Alles was prima gepland en verliep vlekkeloos.


Het enthousiasme van Hilde werkte inspirerend voor ons maar ook voor de mogelijke kopers van ons huis.


We zouden onmiddellijk opnieuw in zee gaan met het ganse Henry Houser team!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Els

getuigenis als 

koper

Ik kan enkel positieve punten bedenken in mijn contact met Henry Houser voor de aankoop van mijn nieuwe woonst. 


Vriendelijk en warm contact, verzorgde presentatie van de woning en alle bijhorigheden.


Correct en heel transparant in het hele gebeuren, één van de weinige immo's waar je je niet een beetje opgelicht voelt. 


Respect voor zowel het pand, de verkoper als de koper. Dankjewel, ik kan jullie van harte aanbevelen!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Jacques

getuigenis als 

verkoper

Correcte, concrete afspraken. Vooropgesteld traject binnen een toch wel ambitieus tijdsbestek volledig gehonoreerd. Dit team is op en top professioneel. Het resultaat mag er zijn!


Mijn woning werd in "no time" verkocht aan een zeer goede prijs. Ook het feit dat ik ondertussen op 2.5 uur rijden van de verkochte woning gehuisvest ben was geen enkel probleem.


Ik heb Hendrik enkel ontmoet voor het tekenen van de opdracht, de verdere afhandeling kon ik in alle gemoedsrust en vertrouwen overlaten aan dit team, via mail en whatsapp werd ik constant op de hoogte gehouden.


In het verleden reeds 3 woningen verkocht met makelaars die op de "traditionele" manier werken, er is echt geen vergelijk!


Bedankt aan het volledige team voor de aangename ervaring.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Caroline

getuigenis als 

verkoper

Het was een fantastische ervaring om met Henry Houser samen te werken. Ze nemen alles uit handen en zorgen dat de verkoop vlekkeloos verloopt.


De begeleiding vooraf, het resultaat van foto en filmpje, de kleine details o.a.dat je op tijd en stond per mail op de hoogte gebracht wordt.


Knap gedaan! Alsook bij de lancering vele complimenten gekregen dat het heel professioneel aangepakt werd.


Dikke duim. Caroline

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Willy & Reinhilde

getuigenis als 

koper

Professionele vastgoedmakelaar met oog voor kwaliteit en snelle verkoop. Het verkoopsysteem van "eenmalig bod" doen voor een vaste datum werkte uitstekend voor ons als kopers.


Ze doen "staging" en maken professionele foto's van panden die daardoor aantrekkelijker worden. Onze vragen werden meteen en gedetailleerd beantwoord. We kregen bij aankoop toegang tot alle documenten en foto's van het vastgoed. Felicitaties voor Nancy, een van de nieuwste personeelsleden van Henry Houser. 


Als kopers zijn we heel tevreden en kunnen Henry Houser aanbevelen voor de verkoop van vastgoed. Het is een firma met een visie die zijn tijd vooruit is.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Pieter

getuigenis als 

verkoper

Net zoals iedereen heb ik getwijfeld aan wie ik de verkoop van mijn huis zou toevertrouwen. Aan een makelaar, zou ik het toch zelf doen, …? Uiteindelijk heb ik Hendrik ontmoet en gekozen om in zee te gaan met Henry Houser.


Het systeem op zich alsook de zeer “down to earth” manier van communiceren trokken me over de streep. Onmiddellijk na ondertekening contract werd duidelijk dat wat beloofd werd, omgezet werd in realiteit (walk the talk 100%). Hendrik en zijn team gaan niet 1 stap maar enkele stappen verder dan de concurrentie. Ik heb als verkoper mijn lot in hun handen gelegd met een mooie afloop als gevolg.


Ik denk aan de vele extra kleine en grote zaken die zelf verder gaan dan wat op papier staat. Kortom, zoek je een deontologische correct handelende partner (wat niet éénvoudig is in de makelaarswereld J), heb je liever daden en geen loze beloftes, … Kies dan net als ons voor Henry Houser. Ik zou het alleszins morgen opnieuw doen!


Bedankt Hendrik, Eline en het voltallige team.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Eline & Marie

getuigenis als 

verkoper

We leerden Hendrik, Eline en Nancy kennen toen we een woning kochten en kort daarna ook onze eigen woning verkochten. Hun heldere en professionele, doch persoonlijke en warme aanpak liep als een rode draad doorheen de aankoop- en verkoopervaring.


Henry Houser biedt een verkoopsysteem waarin een woning voor zichzelf kan/mag spreken o.b.v. de eigen website met gedetailleerde info, documenten, 360° en foto’s.


Het is evengoed een systeem waarin de koper voor zichzelf kan/mag spreken en een bod uitbrengt o.b.v. de eigen waardering van de woning.


Het engagement van Henry Houser is groot: in ons geval legden ze 40+ bezoeken af, steeds even enthousiast en geduldig. Kortom: een aanrader.


PS. Hendrik heeft een heerlijk gevoel voor humor.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Réal & Kaat

getuigenis als 

verkoper

Voor een aantal redenen besloten wij van de rand van de stad naar het centrum van Kortrijk te gaan wonen. Vermits we onze woning op de Vlaskouter in Kortrijk niet wensten te verhuren en gezien onze zoon een goed jaar eerder zijn woning had verkocht via Henry Houser, beslisten we dat ook te doen. Een aanrader!!!


Van bij het eerste contact nam het super professionele team van Hendrik alle besognes van ons over: van voorbereiding, over lancering pand tot de kijkdag. De kijkdag was een succes en twee dagen aanvaardden wij al bod boven de richtprijs, een week later werd de compromis getekend.


Wat men noemt een a tot z aanpak, met goesting van het team en tot tevredenheid van onszelf.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Tom & Isabel

getuigenis als 

verkoper

Dag Hendrik & Team,


we leerden elkaar kennen toen we zelf een woning gingen bezichtigen. Ook al kochten we die woning niet, het stond vast dat als we onze woning zelf zouden verkopen, het met Henriy Houser zou zijn. Want de klik was er meteen en ik geloofde erin! 


Het concept, de kennis, de aanpak, de persoonlijkheid,... Het is gewoon AF. Altijd even vriendelijk en professioneel. 


Onze woning was niet verkocht na de bezoekdag, maar als je jouw woning kan verkopen in ongeveer 2 maanden, dan heb je een tevreden klant. Kortom, niets van lof dus! 


Dochter Beau wilde ook expliciet dank je zeggen voor de vriendelijkheid, en de "totebag", want er werd gevochten hier voor dit hip item waar de jeugd nu zot van is. We wensen jullie alle succes toe in de toekomst!


fijne groeten, 

Tom & Isabel en the kids!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Joke & Jelle

getuigenis als 

verkoper

Omwille van een vorige (negatieve) ervaring met een immomakelaar sloeg bij ons de twijfel toe toen we onze woning te koop wilden aanbieden: gaan we het zelf doen of via een makelaar?


Na de positieve feedback van een collega zijn we bij Henry Houser terechtgekomen en we hebben ons dit geen seconde beklaagd.


Vernieuwend concept, uitstekende begeleiding, leuke presentatie van de woning enz enz. Geen inspanning teveel, waarbij ik ook nog eens expliciet Anne-Mie wil bedanken voor al haar enthousiasme en inzet.


En dit alles uitermate transparant, zowel voor ons als voor de potentiële kopers. Dit alles heeft geresulteerd in een vlotte verkoop van onze woning en het feit dat wij bij twijfelende verkopers ook graag Henry Houser zullen aanraden! Bedankt aan het ganse team!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Pascal & Magali

getuigenis als 

koper

Wij kunnen enkel maar lovend zijn over Henry Houser. Anne-Mie heeft ons rondgeleid. Ze deed dit heel professioneel, toch af en toe met humor en steeds met de glimlach!


We konden voor al onze wensen/vragen bij haar terecht. Heel fijne ervaring!


Dank aan Anne-Mie, Hendrik (en andere medewerkers) voor de professionele en snelle service!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Serge & familie

getuigenis als 

verkoper

Eline en Hendrik van Henry Houser hebben ons echt goed geholpen!


Echt ontzorgend. Een huis verkopen is een belangrijke gebeurtenis die de meeste mensen niet zo vaak in hun leven meemaken, daarom doet dat deugd als een ploeg zoals HH je bij de hand neemt, en alles van A tot Z regelt.


Het proces wordt heel transparant uitgelegd, en nauwgezet opgevolgd. Je moet nooit achter HH aan zitten. Alles loopt vlot: het inrichten woning van de woning voor de foto's + VR tour, verzamelen documenten, ontwerpen en bouwen website, social media campagne, 'homerun' bezoekdag organiseren en houden, tot en met het mooi afronden en het onderteken van de verkoopovereenkomst met een glaasje champagne erbij en overdracht naar de notaris.


Tot in de puntjes afgewerkt. Wat als ... bouwbedrijven ook zo zouden werken. (Haha)

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Jeff en Kim

getuigenis als 

verkoper

Verkopen Zonder Zorgen

Verkopen zonder zorgen, het kan, bij Henry Houser. 


Dankzij een directe, toch persoonlijke aanpak, werd ons huis verkocht. Correct, transparant en duidelijke afspraken resulteerden in klare taal, zonder verrassingen. 


Een geolied team staat achter 'Henry Houser', elk uitstekend in hun vak. Een checklist werd overlopen, alle documenten voor handen. 

'Geef ons het vertrouwen, wij doen de rest'. 


De website van ONS huis kwam online, en enkel 'delen' was ons werk.  Op voorhand wisten we dat Hendrik sowieso op dinsdag om 20u langskwam , om de bezoekdag te evalueren. Op afgesproken TIJDSTIP(t) ging de bel. Ons huis was verkocht! 


Hendrik en team , PROFICIAT! De verkoop is één iets, de aanpak die jullie hanteren heeft ervoor gezorgd dat wij niet aan het piekeren sloegen. Wij blikken terug op een superprofessionele , toch persoonlijke samenwerking.  


Jeff & Kim

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Joke

getuigenis als 

verkoper

Bedankt aan het ganse team van Henry Houser, maar in het bijzonder aan Anne-Mie, voor de uitstekende begeleiding bij de verkoop van onze woning!


Super concept, uitermate transparant (zowel voor ons als voor de eventuele koper), enthousiast team, mooie vormgeving enz enz.


Doen wat ze beloven en beloven niets dat ze niet kunnen waarmaken. Voor ons heeft dit geresulteerd in de vlotte verkoop van onze woning, waarvoor wij hen enkel dankbaar kunnen zijn.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Astrid & Seba

getuigenis als 

verkoper

Onze ervaring?


H elder

E envoudig

N auwkeurig

R espectvol

Y es 


H artelijk

O ntzorgen

U niek

S nel

E erlijk

R ealistisch


Dank dat we op ons beide oren konden slapen gedurende het ganse traject!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Micheline & Philippe

getuigenis als 

verkoper

We hebben lang getwijfeld of we onze woning zouden verkopen maar eens die beslissing genomen werd, was de keuze voor Henry Houser gemakkelijk.


Een evidentie zelfs. Hendrik en Anne-Mie hebben onze verwachting meer dan ooit ingelost. Van begin tot einde hebben ze ons door dit proces geleid.


Dit op een transparante, duidelijke, rustige manier en met de juiste dosis humor waardoor de stress die af en toe de kop opstak, snel weer verdween.


We houden van hun no-nonsens aanpak waarbij wij als verkoper volledig ontlast werden. We moesten letterlijk aan niets denken, alles werd voor ons geregeld.


Nu gaan we op zoek naar een nieuwe woning maar we kunnen wel zeggen dat we bij een volgende verkoop opnieuw en met nog meer vertrouwen en overtuiging voor Henry Houser zullen kiezen.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Els en Peter

getuigenis als 

verkoper

Wij kunnen Hendrik en zijn team alleen maar ten volle aanbevelen. Geen enkel ander immokantoor kan tippen aan de professionaliteit van Henry Houser.


Zij nemen werkelijk alle stress van de verkoper weg en zorgen voor een gestructureerde, zeer degelijke aanpak van begin tot einde. Ook naar de kopers toe is dit een team waar je ten volle jouw vertrouwen kunt in leggen.


Super merci aan Hendrik en zijn dames! 🤗  Els en Peter

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Katrien

getuigenis als 

verkoper

Best spannend om tijdens de corona crisis je woning te verkopen. Deze zorgen bleken totaal ongegrond.


Al bij het eerste contact met Hendrik en Eline waren we gerustgesteld: ze hanteren een vernieuwend concept, hebben transparante tarieven en hebben er bovenal voor gezorgd dat ons huis na de kijkdag al verkocht was!


Super fijne aanpak, die we dan ook aan iedereen kunnen aanbevelen die een huis koopt of verkoopt.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Joke

getuigenis als 

verkoper

Hendrik en Eline doen hun job met passie. Ze hebben oog voor zowel de koper als de verkoper. Alles wordt tot in detail afgehandeld en het contact verloopt steeds even hartelijk!


Door hun unieke aanpak wordt een pand ook steeds snel en aan een correcte prijs verkocht. Bij een volgende verkoop werken we ook zonder enige twijfel opnieuw met hen! Een dikke merci!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Anne-Sophie

getuigenis als 

verkoper

Ik zou mijn tijd nemen om een nieuw stekje te vinden. Een nieuw stekje met praktijkruimte voor mijn bijberoep. Althans dat dacht ik… Totdat ik Henry Houser leerde kennen.

Ik kocht een huis en verkocht mijn huis in slechts 1 maand tijd!
In de loop van de maand september 2019 bezocht ik een 3-tal huizen uit de portefeuille van Henry Houser.


Hun concept sprak me heel erg aan; het was vernieuwend, persoonlijk en uniek dus besloot ik inlichtingen te nemen over hun werkwijze en voorwaarden. Op 4 oktober was mijn eerst ronde-tafel gesprek met Hendrik en Anne-Mie. Hendrik en Anne-Mie luisterden aandachtig naar mijn wensen en konden onmiddellijk een woning voorstellen. De dag erna kon ik mijn droomhuis gaan bezichtigen. Ik bracht een bod uit en in nog geen week tijd had ik een nieuwe woonst!


Het vertrouwen was heel groot! Ik heb dus nooit getwijfeld om mijn eigen huis via Henry Houser te koop aan te bieden. Deze werd eind oktober online gezet. Op 9 november was er de bezoekdag en op 12 november was mijn woonst verkocht!

Geen enkele keer heb ik mij zorgen gemaakt!

Hun slogan hebben ze heel goed bedacht want het klopt ook met de realiteit! Relax, de verkoop van je woning ligt in de juiste handen.

Aan Hendrik & Eline zou ik het volgende willen zeggen: Blijf vooral jullie zelf in stijl en aanpak en Henry Houser zal alleen maar blijven groeien :-)

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Roger & Maria

getuigenis als 

verkoper

Het was voor ons niet evident om onze unieke woning in het historisch centrum van Kortrijk te verkopen.


Daarvoor moeten er ook "unieke" mensen voor gevonden worden. Van bij de start gaf de aanpak van Eline en Hendrik ons volle vertrouwen. De fotografische beelden en de bijgaande voorstelling van de woning gaven een sfeervol en realistisch beeld van de mooie hoekjes van de woning.


Eline en Henrik, proficiat met het resultaat.

Roger en Maria Cappon-Holvoet

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Stoffel & Barbara

getuigenis als 

verkoper

Vanaf het begin werd er heel duidelijk geschetst wat het plan van aanpak ging zijn bij de verkoop van onze woning.


Je zou kunnen denken dat het vooral een verkoopspraatje was. 


Het tegendeel bleek waar: Hendrik en z’n team waren heel betrokken, werkelijk elke stap werd tot in de puntjes uitgevoerd, de tijd tussen contactname met Henry Houser en aanprijzen van de woning was snel en zeer efficiënt, geen inspanning was te veel om het huis verkoopsklaar te maken.


Ons huis werd uiteindelijk met een zeer mooie meerprijs verkocht. Henry Houser staat voor TOPkwaliteit! Ten zeerste aan te bevelen!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Guy & Sabine

getuigenis als 

verkoper

Heb beroep gedaan op Henry Houser voor het aankopen van mijn nieuw appartement (ik kan de procedure van aankopen via Vinta alléén maar sterk aanbevelen) en het verkopen van mijn huidig appartement: werkelijk alle lasten worden van je schouders afgenomen, alles verloopt héél vlot en op deskundige wijze, en de medewerkers zijn uiterst vriendelijk. 


Hendrik en Hilde zijn echt top en verdienen een pluim voor het opvolgen van hun dossiers en bijstaan van hun klanten!

Guy en Sabine.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Ilse

getuigenis als 

koper

Henry Houser was de makelaar bij de aankoop van onze nieuwe woning. We kenden het concept van Henry Houser. Het contact met Hendrik verliep heel vlot en met al onze vragen konden we bij hem terecht.


Het professionalisme van Henry Houser zorgde voor de juiste match tussen ons en de verkopers!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Jeroen & Marieke

getuigenis als 

verkoper

We kochten onze nieuwe thuis via Henry Houser, en zo leerden we Eline en Hendrik kennen.  Ze zijn gepassioneerd, echt, heel betrokken en zo professioneel in wat ze doen. Ze maken van jouw 'life event' iets unieks met prachtige souvenirs. Ze "ontzorgden" en begeleidden ons optimaal, waardoor we met een heel goed gevoel terugblikken op ons aankoop- en verkoopavontuur.


Ware het niet dat we nu onze definitieve droomstek vonden, dankzij hen... we deden zeker opnieuw beroep op Henry Houser. We raden het iedereen die we lief hebben aan!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Siska & Steve

getuigenis als 

koper

Wij kochten onze woning via Henry Houser en zijn zeer tevreden over hun service, open communicatie en aanpak. Alle documenten werden ons correct bezorgd (digitaal en op papier) en we kregen de juiste info omtrent de aankoop.


De verkoop vond net plaats tijdens onze en hun verlofperiode en ook hier is alles telkens vlekkeloos verlopen, met de nodige communicatie.


We houden er een vertrouwd en positief gevoel aan over.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Willem

getuigenis als 

verkoper

Het Henry Houser concept deed bij mij alvast geen belletje rinkelen toen Christophe er begin dit jaar mee op de proppen kwam om mijn appartement te verkopen.


Maar een heldere uitéénzetting van het unieke concept deed me al snel over stag gaan om mee te stappen in het verhaal.


Een verhaal zonder zorgen, dat je perfect van begin tot einde kan volgen en dat gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. 


Jouw stuk vastgoed wordt door jouw makelaar bij de hand genomen en krijgt alle aandacht die je mag verwachten bij een verkoop.


Het resultaat mocht er alvast wezen, waarvoor ik jullie oprecht wil bedanken!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Steven & Marlies

getuigenis als 

verkoper

Anne-Mie (Vastgoed Lapeire) vertelde ons over een nieuw concept ''Henry Houser'' ik liet het wat bezinken en dacht: waarom niet. Op de website zag het er alvast allemaal zeer mooi uit ...


Samen kwamen ze het concept voorstellen en ik was al snel verkocht. Eens we onze ''GO'' gaven kwamen we terecht in een rollercoaster die eindigde met de verkoop. Er kwam een styliste langs, daarna een fotograaf gevolgd door de 360 en voor we het goed en wel beseften stond ons huis online met prachtige beelden, mooie tekst ... exact zoals ons vooraf werd voorgesteld.


De aanvragen stroomden binnen en Anne-Mie had op de bezoekdag de handen vol. Wat mij in dit verhaal vooral opvalt, is dat Henry houser een zeer hoge verwachting schept maar deze met glans waarmaakt. 


Nooit gedacht dat ons huis zo snel verkocht zou zijn. Bedankt Henry Houser en Vastgoed Lapeire voor deze prachtige en professionele ervaring.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Maureen

getuigenis als 

verkoper

Net zowel een nieuwe woning gekocht, als mijn bestaande verkocht en dit allemaal op 3 maanden tijd. Wat een positieve aangename ervaring met Hilde.


Zowel als koper als verkoper een stipte, professionele opvolging met net dat tikkeltje meer. Het zit hem in de details! Ik kan de aanpak van Henry Houser aan iedereen aanbevelen. Wat een vernieuwing in een voor de rest oubollige sector, met langlopende exclusieve mandaten.


Proficiat met het resultaat, wat uiteindelijk wel de hoofdmoot is, maar nog meer met de inzet, het enthousiasme en de kwaliteit van dienstverlening.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Febe

getuigenis als 

koper

Heel goede rondleiding gekregen op de bezoekdag, ik kon al mijn vragen stellen (en dat waren er veel), ik kreeg ook op alles een eerlijk antwoord en voelde mij ook echt welkom.


Persoonlijk vond ik het voldoende bedenktijd om een bod uit te brengen, en ook snel telefoon gekregen met het goede nieuws. 


Het was heel leuk om de compromis te tekenen in het apartement zelf, heel duidelijke communicatie en achteraf kreeg ik nog eens alle documenten & foto's van de site doorgestuurd.


Kortom, heel goeie ervaring gehad met Henry Houser!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Lies & Christophe

getuigenis als 

verkoper

Dat Henry Houser geen alledaags immokantoor is, hebben wij aan de levende lijve mogen ondervinden.


De mix van professionaliteit, oprechte betrokkenheid en hun grote uitstraling aan warmte, zorgt er voor dat de verkoop van onze woning op een heel vlotte en aangename manier is verlopen. 


Hendrik, Eline en het team staan dag en nacht voor je paraat en doen dit altijd met de grootste gedrevenheid.


Wij zijn alvast fan en zouden in de toekomst zeker niet twijfelen! :)

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Joke

getuigenis als 

verkoper

Ben je op zoek om een goede koop te doen of je huis te verkopen dan ben je bij Henry Houser bij het juiste adres.


Hendrik, Eline en hun ganse team doen dit met zoveel passie en oog voor detail, dit had ik alvast nog nooit meegemaakt.


Deze makelaars hebben mijn vertrouwen gewonnen. Heel erg leuk om samen te werken en vooral een gerust hart.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Anniek & Harm

getuigenis als 

verkoper

Voor ons betekent Henry Houser 2 gepassioneerde mensen, Hendrik en Eline, die terecht 100% achter hun nieuwe verkoopconcept staan.


Vanaf de start wordt het volledige proces tot in de kleinste puntjes voorbereid. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Hun vlotte en open communicatie zorgt voor het nodige vertrouwen zowel bij verkoper als koper.


Bedankt Hendrik en Eline, jullie zijn een top team die dankzij jullie enthousiasme nog heel veel mensen gaan gelukkig maken. Keep up the good job

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Manu & Leen

getuigenis als 

verkoper

In een sector die kampt met negatieve vooroordelen is Henry Houser erin geslaagd een vernieuwend, jong en fris concept te brengen dat een winwin creëert voor zowel koper als verkoper. 


In alles voel je dat Hendrik, Eline en hun team, bij wat voor velen een stressvolle periode is, rust en vertrouwen brengen waarbij transparantie het code-woord is.


Wij leerden daarnaast Jens, de vastgoedmakelaar die ons dossier uitwerkte, kennen als zeer competent, altijd kort op de bal spelend en met een gedegen kennis van de sector.


Met de juiste sociale vaardigheden begeleidde hij de verkoop van onze privé-woning tot in de puntjes. Doe zo verder team Henry Houser !!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Roos

getuigenis als 

verkoper

Wij zijn zeer tevreden over Henry Houser. Ons ouderlijk huis werd bij de eerste bezoekersdag tegen een goed bod verkocht aan sympathieke jonge mensen. Wat we vooral waardeerden is de professionaliteit van Henry Hauser gecombineerd met rustgevende vriendelijkheid. Alle documenten over het huis waren direct ter beschikking op de website, ter info van kandidaat-kopers. Wij werden goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Een aanrader dus! Bedankt voor de goede samenwerking. Het voelt goed dat we dit verleden zo konden afsluiten

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Céline & Alexander

getuigenis als 

verkoper

Op 8 oktober begon ons avontuur met Henry Houser en wij kunnen alleen maar lof uitspreken. Toen we om 20 uur het verlossend telefoontje kregen van Hendrik dat de woning van ons was, kon ons geluk niet op.


Snel volgde onze volgende stap : onze eigen woning te koop stellen. Nadat we bekomen waren van onze aankoop 😃 contacteerden we Hendrik om de tekoopstelling van onze woning te bespreken.


De samenwerking verliep zeer vlot, eerlijk, duidelijk en joviaal. We moesten werkelijk aan bijna niets denken. Tot het vervangen van een lamp of een kaars, alles gebeurde zelfs zonder vragen.


Je wordt ook door hen op de hoogte gehouden via een whatsappgroepje, hetgeen zeer gemakkelijk communiceren was.


Ons huis was in zeer goede handen bij Hendrik en Eline én met resultaat want twee weken later was onze woning verkocht.


De verkoop en aankoop van de woning waren in één woord : RELAX (behalve die momenten op maandagavond om 20 uur 😃, zijnde voor het telefoontje en het bezoek van Hendrik en Eline) !

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Lode en Véronique

getuigenis als 

verkoper

Wij stapten onlangs met Henry Houser in zee om onze woning te verkopen. Aangezien het architecturaal concept van onze woning allesbehalve traditioneel is, leek dit geen evidente opgave. Toch slaagden zij erin om vlot een geschikte nieuwe eigenaar te vinden.


Bovendien verliepen zowel samenwerking als communicatie met het Henry Houser-team uiterst vlot en gemoedelijk. 


Kortom: professionals met de juiste spirit, correcte en heldere aanpak/strategie, en een zeer sympathieke uitstraling ... Lo&Ve

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Johan & Magda

getuigenis als 

verkoper

De samenwerking verliep bijzonder vlot. Hendrik voerde gemaakte afspraken correct uit, informeerde ons telkens wanneer er iets te melden viel.


Ook na de kijkdag waarbij wij niet het geluk hadden dat de woning meteen verkocht werd, bleef hij heel actief in het zoeken van kandidaten.


Wij ondervonden dat hij ons op een persoonlijke manier benaderde, een gepaste manier van vriendelijkheid en zakelijkheid.


De verkoop aan hem toevertrouwen was een juiste beslissing.

Johan en Magda

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Ann

getuigenis als 

verkoper

Een uniek en enig concept ! Geslaagd ! Kortom, een aanrader aan allen die hun woning wensen te verkopen. Professionele begeleiding door Hendrik en zijn team. Correct en alles volgens afspraak.


Bij Henry Houser geen achterpoortjes of een kat in een zak. Een duidelijke overeenkomst welke stipt wordt nageleefd, uitleg verschaft waar nodig en wat ikzelf vooral belangrijk vond, het respecteren van de vooropgezette timing. Een realistisch schattingsvermogen en betrouwbaar advies.


Chapeau Henry Houser en bedankt!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Joyce & Bart

getuigenis als 

verkoper

Ons huis werd helaas niet verkocht direct na de bezoekdag. 


Eline en Hendrik hebben er echter alles aan gedaan om voor ons huis een geschikte koper te vinden. Door de aanhoudende hitte en vakantieperiode was het niet evident maar we zijn altijd blijven geloven in hen.


Ze hebben dan ook al onze verlangens kunnen inlossen op een efficiënte maar familiale manier en dat slechts enkele weken na de bezoekdag. Een hecht team dat altijd klaarstaat. 


Blij dat we met hen dit avontuur konden aangaan!!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Hans & Kelly

getuigenis als 

verkoper

Onze woning met Hendrik en Eline was verkocht op de bezoekdag voor een meer dan correcte prijs.


De aanpak van het Henry Houser team heeft ons enorm aangesproken door het grote professionalisme. De verkoop was een zeer vlot proces, gebouwd op heldere afspraken en een prachtige en persoonlijke website van onze woning.


Tijdens het proces was er een uitstekende communicatie en werden vragen van ons altijd tijdig beantwoord. Dit was echt een "relax" verkoop voor ons.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Sophie

getuigenis als 

verkoper

Relax, de verkoop van uw woning ligt in de JUISTE handen. 


Geen loze beloftes, maar de pure waarheid! Van bij het eerste gesprek voelden wij dit zo aan. Een eerlijke, heel duidelijke en vooral warme & hartelijke aanpak van het ganse Henry Houser-team dat is waar je je mag aan verwachten.


Ons huis is verkocht op de bezoekdag en dit voor een hele goeie prijs. Wij zijn meer dan tevreden klanten!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Tine

getuigenis als 

verkoper

Hendrik en Eline verkochten onlangs de woning van mijn grootouders. Tijdens het eerste gesprek kwam Hendrik bij ons de werkwijze van Henry Houser toelichten.


Meteen viel op dat hun aanpak anders is. Zo gebeurt de prijszetting pas nadat je samen hebt besloten met elkaar in zee te gaan en betaal je bij aanvang een opstartkost.


Dit voelde voor mij aanvankelijk wat minder comfortabel aan. Intussen kan ik iedereen aanraden te durven springen, net zoals wij deden. 


Hendrik en Eline stellen namelijk alles 100% in het werk om tot een succesvolle verkoop te komen. Hun onophoudelijke inzet, hun succesratio en het feit dat ze steeds voor je bereikbaar zijn, is wat mij betreft hun grootste onderscheidende factor binnen de immomarkt.


Je voelt dat ze met liefde en passie hun eigen zaak uitbouwen.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Anne

getuigenis als 

verkoper

Onze samenwerking met Eline en Hendrik resulteerde echt in een succesverhaal!


Reeds bij aanvang hadden we een goed gevoel over de manier van werken en de professionaliteit van het team Henry Houser. 


Het bezoek van de styliste en de fotograaf waren een aanloop naar de open deur dag die heel succesvol verliep. Na twee dagen spanning konden we reeds afsluiten met de melding dat ons huis een nieuwe eigenaar had!


Dat hadden we eerlijk gezegd wel gehoopt maar tot de laatste minuut blijft het een goed bewaard geheim. We zouden deze formule zeker aan iedereen durven aanraden.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Thomas

getuigenis als 

verkoper

Hendrik en zijn team zijn met hun concept een verademing in de veelal verouderde makelaardij-markt. Ze zetten in op wat echt telt: de woning en zeer transparante, commerciële uitleg.


De woning wordt fantastisch in beeld gebracht door een styliste en professionele fotograaf. Deze beelden worden - net als alle documenten - stijlvol verwerkt in een gepersonaliseerde website.


Kandidaat-kopers krijgen via de website als tijdens de bezoekdag een volledige en commerciële uitleg. Iedereen krijgt tot 48 uren na de bezoekdag de mogelijkheid om het bod volgens keuze uit te brengen, dus kandidaten worden niet onder druk gezet.


Een speciale dank ook aan Hilde, die een fantastische job verrichte.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Dominique & Christine

getuigenis als 

verkoper

“Transparant - Professioneel - Resultaatgericht”. Dat zijn de 3 kernwoorden die ik wil gebruiken om de samenwerking met Henry Houser te omschrijven.


Ik was sceptisch in het begin. Ik had in het verleden een paar keer nare ervaringen met vastgoedmakelaars. Maar nu moet ik mijn mening herzien. Er zijn eerlijke, correcte spelers op de vastgoedmarkt en Henri Houser mag je daar met stip bij rekenen.


De verkoop van ons huis in de Hazelaarstraat werd door Henry Houser uitstekend begeleid. Het begint al met een eerlijke en transparante voorstelling van het pand dat je verkoopt op de website van Henry Houser. De potentiële koper krijgt correct en duidelijk beeld van het pand dat te koop staat. What you see is what you get. Een correcte prijssetting is eveneens een sterke troef van Henry Houser.


Op die manier wordt geen tijd verloren met onrealistische verwachtingen, noch van de kant van de verkoper, noch van de koper. 


En alles wordt steeds tot in de puntjes nauwgezet opgevolgd door het team van Henry Houser met een vlotte feedback naar de verkoper toe. 


Kortom aan de samenwerking met Henry Houser hebben we een goed gevoel overgehouden en kan je ons rekenen tot één van zijn tevreden klanten.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Dimitri & Stefanie

getuigenis als 

verkoper

We leerden Christophe kennen als aankoopmakelaar. Toen we onze eigen woning wilden verkopen was contact opnemen met hem evident: we hadden na die eerste contacten al meteen vertrouwen. Henry Houser kon geen betere match zijn met hoe we ons die verkoop hadden voorgesteld.


Persoonlijk: alle contacten verliepen altijd via Christophe. Steeds makkelijk bereikbaar bij vragen. Authentiek: geen gladde praatjes. Transparant: alle documenten van het huis netjes online. Heel helder over de werkwijze. No stress: van foto's nemen tot het plaatsen op immoweb, tot het geven van rondleidingen ... alles werd netjes opgevolgd door Henry Houser.


De avond waarop de kopers -een leuk jong gezin- kwamen tekenen, zei het helemaal. Iedereen tevreden rond de tafel, een glas om te klinken, en Christophe die alle tijd nam om de laatste vragen te beantwoorden.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Kwan Juk

getuigenis als 

verkoper

Henry Houser is zeer vernieuwend! Ons huis had een eigen webpagina, werd op facebook geplaatst, op alle bekende online immo webpaginas geplaatst, 360 graden fotos werden ter beschikking gemaakt.


Maar het belangrijkste zijn de mensen van Henry Houser. Het voelt al goed aan met het eerste contact. Ze geven tips en helpen jou om je huisje verkoopsklaar te maken. Jij bent niet het zoveelste nummertje 38 voor hen.


Hij komt tot bij jou thuis als een echte vriend/huisvader en geen strakke makelaar (alleen als hij de belangrijke puntjes uitlegt). Hij zit graag met ons mee aan de ontbijttafel en vergadert graag met een baby!


Ervaring heeft hij tonnen, hij heeft het met de papfles meegekregen, was grote baas van een bekend immotheek , dus iemand die weet wat hij vertelt... en je voelt dat ook! Oh ja ons huis is verkocht in 2 weken!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

David & Jackeline

getuigenis als 

koper

Afgelopen zomer was ons gezin op zoek naar een nieuwe ruime woning. Na een 10tal minder geslaagde bezoeken kwamen we uit op een woning aangeboden door Henry Houser. We hadden dit gezien via het grote bord die aan de woning was neergezet. Op dit bord stond verder een URL bestaande uit het adres van de woning. Via deze webpagina konden we alle info over deze woning vinden.


Via de digitale rondleiding kan je zelf door de woning wandelen en alle details bekijken. In de info sectie vind je alle nodige documenten van de woning. Dit alles, is zo precies en gedetailleerd dat je de woning reeds voor een groot stuk kent, nog voor je eerste bezoek. Voor ons was deze moderne, manier van werken een verademing in vergelijking met onze voorgaande ervaringen. Je spaart bij Henry Houser veel tijd, nodeloze communicatie en denkwerk uit, door de grote transparantie en de “To The Point” informatie.


Door de bezoeken zoveel mogelijk te verzamelen is er geen enkele tijdsdruk. Na een geleide rondleiding kan je verder nog zolang als nodig, en in alle vrijheid de woning bezoeken. De woning zelf was natuurlijk het belangrijkste, maar werken met Henry Houser was een extra troef. 


Daarom besloten we meteen om ook onze woning via Henry Houser te verkopen. Wederom was dit een moderne, snelle en effectieve manier van werken. In een handomdraai wisten we alles wat ons te doen stond om de woning aan een goede prijs te koop aan te bieden.


De begeleiding en medewerking van Henry Houser vind u nergens anders. De professionele website met alle documenten en mooie foto's brengen iemand bijna in verleiding zijn eigen woning terug te kopen. We hebben dan ook onze woning snel en tegen een eerlijke prijs kunnen verkopen.


Door de transparante aanpak van Henry Houser is het financiële plaatje tot in de details op voorhand gekend en wordt dit simpel en correct afgehandeld. Voor ons betekende samenwerken met Henry Houser: “Modern, Professioneel, Persoonlijk, Toegewijd, Transparant, All Included en Correct”. Daarom kunnen en wensen wij Henry Houser bij iedereen aan te bevelen.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Vincent

getuigenis als 

verkoper

30 bezoeken op 2 dagen,

9 biedingen,

5 boven de richtprijs

1 fles schuimwijn bacquart (entre deux monts)

1 cadeautje van het huis (verklap ik niet)

2 vrienden bij


Wat moet je meer hebben? Nogmaals heel erg bedankt voor de vlotte en goede verkoop aan het hele team van Henry Houser.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Delphine & Bjorn

getuigenis als 

koper

Eens vanuit een 'kopersview...' We zijn reeds een tijdje op zoek naar een geschikte woning en hebben uiteindelijk een woning aangekocht via Henry Houser.


Eerst en vooral heb je toegang tot de hyper professionele website waar je instant een realistisch beeld krijgt van het pand. Ook vind je er alle nodige documenten en informatie, zodat je perfect je huiswerk op voorhand kan maken.


Zowel tijdens het bezoekmoment, het bod én de uiteindelijke ondertekening van de compromis straalt het proces één en al professionalisme uit. In één woord samengevat: top!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Heleen

getuigenis als 

verkoper

Wij zijn laaiend enthousiast over de samenwerking met Hendrik en Eline. Eerst en vooral verliep de communicatie met hen heel vlot. Als wij met een vraag zaten, kwam daar direct een snel en helder antwoord op, dit gaf ons heel veel vertrouwen. Je voelt dat ze hun job heel graag doen. We waren vol lof over de presentatie van ons huis. De website bracht het huis realistisch en heel mooi naar voor. Het was een hele toffe en persoonlijke samenwerking. Wij vonden het ook fijn dat de bezoekers alle tijd en ruimte kregen om het huis te ontdekken tijdens de bezoekdag. Je kan je huis met een gerust hart in de handen van Henry Houser geven!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Isabelle

getuigenis als 

verkoper

Dubbel tevreden van de aanpak van Henry Houser: wij kochten een pracht van een woonst via Henry Houser en beslisten onmiddellijk om ook via zijn originele en no-nonsense aanpak onze eigen woonst te verkopen.  

En wat zijn wij blij dat we niet luisterden naar het advies van velen dat steeds luidt 'Ik zou nooit mijn geld geven aan een makelaar'. 

Via deze aanpak was ons huis op 14 dagen verkocht, zonder enige beslommeringen en bovendien aan een optimale prijs.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Piet & Annemie

getuigenis als 

verkoper

We hebben Hendrik leren kennen via Vinta toen hij ons begeleidde bij de aankoop van een appartement. Toen waren we onder de indruk van zijn deskundigheid en zijn professionalisme.


Er was meteen een goede klik. Het was dan ook evident dat wij voor de verkoop van ons huis de opdracht gaven aan Henry Houser. Daar hebben we tot op heden nog geen seconde spijt van gehad. Ook nu weer bewees Hendrik met zijn aanpak, met zijn no-nonsense begeleiding, met zijn vastberadenheid, met zijn correcte visie, dat zowel koper als verkoper een eerlijke deal bekomen.


We kunnen Hendrik, Vinta en Henry Houser aan iedereen aanbevelen.

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Carl & Clancy

getuigenis als 

verkoper

Net de compromis getekend van ons huis. Slechts twee weken waren er nodig om een koper te vinden.


Dankzij Henry Houser, kunnen we nu met een gerust hart beginnen aan een nieuw hoofdstuk. Wij raden iedereen aan die z'n huis wil verkopen om beroep te doen op Hendrik.


Hij is zeer proffesioneel, eerlijk en bovendien een zeer aangenaam persoon. Henry Houser is top!

google Henry Houser.png
alice.jpeg
dots.png
HOOFDFOTO _G2A7969.jpg

Katia & Didier

getuigenis als 

verkoper

Wat een eer om als eerste klant van HH deze recensie te mogen plaatsen want met deze totaal vernieuwde invalshoek , schrijft HH zich nu al een omwenteling toe in de vastgoedsector en zal HH alleen maar heel erg snel groeien en bloeien !!!


En dat verdient Hendrik : met zijn grote P van Persoonlijkheid, Puur Professionalisme , Perfectie ten toP :-) overgoten met Positiviteit alom!


Met zijn rustgevende, sympathieke en ongedwongen begeleiding bij een verkoopsbegeleiding om U tegen te zeggen is Hendrik een super georganiseerd talent, weinigen ( eerlijk? Niemand! ) zullen hem kunnen evenaren! (Al wordt nu reeds geprobeerd)


Dit talent bewees Hendrik met zijn bijna 24/24 inzet (echt niets is hem teveel moeite!) en zijn uiterste gedrevenheid! Enkele vruchten daarvan waren een pracht van een website, een voorbereiding met werkelijk NO STRESS voor de verkopers want alles wordt voor je geregeld en gepland ( attesten, afspraken, planningen,...) en ook de kandidaatkopers worden in de watten gelegd met een hartelijke, eerlijke en ongedwongen ontvangst ... om meer dan 60 plaatsbezoeken te ontvangen, 18 biedingen binnen te halen en te kunnen afronden met een geoptimaliseerde verkoopprijs.

Met de P van Puik werk! Wij kunnen de samenwerking met HH alleen maar enorm sterk aanbevelen!


In onze persoonlijke zeer lange zoektocht naar ons droomhuis hebben wij nergens zo een competente makelaar ontmoet !!!
Wij wensen HH dan ook een vliegende start toe, maar daar twijfelen we geen seconde aan!

You rule , henry'tje!!!