top of page

Prijs & documenten

De Kick-Off prijs

De waarde van vastgoed ...

Het bepalen van de waarde van een eigendom is geen exacte wetenschap.  Daarom is de uiteindelijke (ver)koopprijs altijd het resultaat van vraag & aanbod en een optelsom van vele objectieve en subjectieve elementen.

​​​

Als verkoper heb je de woning beleefd waardoor heel vaak subjectieve waarderingen de bovenhand halen. Objectieve zaken zoals de grondoppervlakte, de bewoonbare oppervlakte, de gebruikte materialen, enz. spelen uiteraard ook een belangrijke rol.​​​ En natuurlijk speelt de ligging ook een belangrijke rol.

​​​​

Een bod uitbrengen ...

Om de prijs volledig vrij spel te geven, geven we na de Homerun van *** alle kandidaat-kopers de kans om een bod uit te brengen.  ​Elk bod dient uitgebracht te worden tegen *** om *** en is geldig tot dezelfde dag om 23u59. De verkoper zal dan al dan niet het hoogste bod aanvaarden zonder dat er een "opbodspel" gehouden wordt.

​​​​​​

Wanneer 2 gelijke hoogste biedingen worden uitgebracht, is de volgorde van het uitbrengen van het bod doorslaggevend voor het toekennen.  Daarnaast dient elk bod een vast bedrag te zijn, bv. "250 euro boven het hoogste bod met een maximum van xxx euro" zal niet aanschouwd worden als een correct bod.

​​​​​​​

Een bod kan je uitbrengen via het document "bod tot aankoop".  Dit document is gekoppeld aan het ontwerp van de onderhandse verkoopovereenkomst die eveneens hieronder terug te vinden is.​

​​

Geen optie nodig ...

Gezien de verkoper ten vroegste op *** om ***u zal beslissen aan welke prijs te verkopen, is er geen druk om onmiddellijk te beslissen!  Vergeet de uitspraken "je zal je moeten haasten want er zijn nog kandidaten" of "er is al een bod van x dus het zal meer moeten zijn" ... Relax en neem de tijd want de woning zal niet voor je neus verkocht zijn zonder dat je een bod kon uitbrengen!

​​​​​​

​Jouw lening ...

zowel in het bod tot aankoop als in de onderhandse verkoopovereenkomst wordt niet gewerkt met een opschortende voorwaarde voor het bekomen van een hypothecaire lening. Daarom adviseren we jou om voorafgaand aan het bezoek, langs te gaan bij jouw bank om jouw mogelijkheden goed te bespreken.  Zo kan je, bij verdere interesse, met een gerust hart een bod uitbrengen.

_G2A4627.jpg

Bezoek brengen

Documenten

Heb je interesse om een bezoek te brengen, maak dan hier een afspraak.

Tijdens een persoonlijke rondleiding geeft hij jou graag alle details mee over dit prachtig aanbod!

 

Ook omtrent het uitbrengen van een bod wordt dan meer informatie gegeven

​​Als koper wens je ten volle geïnformeerd te zijn.  Dit begrijpen we!  Daarom vind je hieronder alle documenten die het dossier compleet maken.  Heb je vragen, aarzel dan niet ons te contacteren!

 • EPC: link

 • elektrische keuring: link

 • plannen: link

 • kadastrale legger: link

 • bodemattest: link

 • watertoets: link

 • recht van voorkoop: link

 • erfgoed: link

 • informatie mede-eigendom: link

 • *** voeg eventueel nog andere documenten toe ***
   

 • vastgoedinfo: link
  - *** geen / een *** stedenbouwkundige vergunning uitgereikt
  - gelegen in ***
  - geen dagvaarding uitgebracht
  - geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
  - verkavelingsvergunning *** niet / wel *** van toepassing​

  Wanneer je beslist een bod uit te brengen, kan je dit doen via het document "belofte tot aankoop".  In dit document wordt verwezen naar het ontwerp van wederzijdse aan- en verkoopbelofte die je tevens hieronder kan consulteren.​​​​​​
   

 • belofte tot aankoop: link

 • ontwerp onderhandse verkoopovereenkomst: link

bottom of page