Henry Houser

Dit zijn niet onze woorden ...

We zijn ontzettend fier dat onze klanten de tijd nemen om een woordje neer te pennen eens hun woning verkocht is.  Zo geven ze de sfeer mee van hoe zij de samenwerking ervaren hebben. Veel leesplezier ;-)

Omwille van een vorige (negatieve) ervaring met een immomakelaar sloeg bij ons de twijfel toe toen we onze woning te koop wilden aanbieden: gaan we het zelf doen of via een makelaar?

 

Na de positieve feedback van een collega zijn we bij Henry Houser terechtgekomen en we hebben ons dit geen seconde beklaagd. Vernieuwend concept, uitstekende begeleiding, leuke presentatie van de woning enz enz. Geen inspanning teveel, waarbij ik ook nog eens expliciet Anne-Mie wil bedanken voor al haar enthousiasme en inzet. En dit alles uitermate transparant, zowel voor ons als voor de potentiële kopers.

 

Dit alles heeft geresulteerd in een vlotte verkoop van onze woning en het feit dat wij bij twijfelende verkopers ook graag Henry Houser zullen aanraden! Bedankt aan het ganse team!

Joke & Jelle

5 sterren voor Henry Houser.

 

Vlotte planning en voorbereiding. Vlekkeloze opvolging.
Samenwerking met vol vertrouwen. Mooi resultaat.

Cedric & Hadewych

Verkopen zonder zorgen, het kan, bij Henry Houser. Dankzij een directe, toch persoonlijke aanpak, werd ons huis verkocht. Correct, transparant en duidelijke afspraken resulteerden in klare taal, zonder verrassingen. Een geolied team staat achter 'Henry Houser', elk uitstekend in hun vak. Een checklist werd overlopen, alle documenten voor handen. 'Geef ons het vertrouwen, wij doen de rest'.

 

De website van ONS huis kwam online, en enkel 'delen' was ons werk. Op voorhand wisten we dat Hendrik sowieso op dinsdag om 20u langskwam , om de bezoekdag te evalueren. Op afgesproken TIJDSTIP(t) ging de bel. Ons huis was verkocht! Hendrik en team , PROFICIAT! De verkoop is één iets, de aanpak die jullie hanteren heeft ervoor gezorgd dat wij niet aan het piekeren sloegen.

 

Wij blikken terug op een superprofessionele , toch persoonlijke samenwerking.

Jeff & Kim

In mijn meer dan 40-jarige carrière in de vastgoed- & bouwwereld, heb ik geleerd dat ondernemingen zich ten gronde onderscheiden van mekaar door 2 kernwoorden die ze in hun bedrijfscultuur al dan niet consequent hanteren: ‘vertrouwen’ en ‘respect’.

 

Bij de vlotte verkoop van ons huis hebben we mogen ervaren dat voor Eline , Hendrik en al hun medewerkers deze 2 termen geen loze begrippen zijn en ze er mede voor zorgen dat Henry Houser behoort tot de betrouwbare vastgoedspelers.

 

Hun respect in het nakomen van afspraken en planningen ; hun wekken van vertrouwen naar koper en verkoper o.a. door transparantie en integriteit, hun professionalisme in aanpak, woord en beeld maken hen tot de beteren in hun soort !

Jef & Tine

Wij kunnen Hendrik en zijn team alleen maar ten volle aanbevelen. Geen enkel ander immokantoor kan tippen aan de professionaliteit van Henry Houser.

 

Zij nemen werkelijk alle stress van de verkoper weg en zorgen voor een gestructureerde, zeer degelijke aanpak van begin tot einde. Ook naar de kopers toe is dit een team waar je ten volle jouw vertrouwen kunt in leggen. Super merci aan Hendrik en zijn dames

Els en Peter

Best spannend om tijdens de corona crisis je woning te verkopen. Deze zorgen bleken totaal ongegrond. Al bij het eerste contact met Hendrik en Eline waren we gerustgesteld: ze hanteren een vernieuwend concept, hebben transparante tarieven en hebben er bovenal voor gezorgd dat ons huis na de kijkdag al verkocht was.

 

Wij zullen Henry Hauser dan ook aanbevelen aan iedereen die een woning wenst te kopen of verkopen.

Katrien & Guy

Professioneel, duidelijke en transparante communicatie. Een aanrader.

Delphine & Simon

Hartelijk bedankt, Hendrik en Eline, voor de professionele, vlotte en altijd transparante aanpak tijdens het volledige verkoopproces!

Beatrice & Matthijs

We hebben lang getwijfeld of we onze woning zouden verkopen maar eens die beslissing genomen werd, was de keuze voor Henry Houser gemakkelijk. Een evidentie zelfs.

 

Hendrik en Anne-Mie hebben onze verwachting meer dan ooit ingelost. Van begin tot einde hebben ze ons door dit proces geleid. Dit op een transparante, duidelijke, rustige manier en met de juiste dosis humor waardoor de stress die af en toe de kop opstak, snel weer verdween.

 

We houden van hun no-nonsens aanpak waarbij wij als verkoper volledig ontlast werden. We moesten letterlijk aan niets denken, alles werd voor ons geregeld.

 

Nu gaan we op zoek naar een nieuwe woning maar we kunnen wel zeggen dat we bij een volgende verkoop opnieuw en met nog meer vertrouwen en overtuiging voor Henry Houser zullen kiezen.

Micheline & Philippe

In Antwerpen fantastisch geholpen door Christophe. De professionele begeleiding van begin tot einde, de antwoorden op mijn vele vragen, de zeer heldere aanpak, ... een verkoop zonder zorgen. Merci!

Hannelore

Ik zou mijn tijd nemen om een nieuw stekje te vinden. Een nieuw stekje met praktijkruimte voor mijn bijberoep. Althans dat dacht ik…

 

Totdat ik Henry Houser leerde kennen. Ik kocht een huis en verkocht mijn huis in slechts 1 maand tijd! In de loop van de maand september 2019 bezocht ik een 3-tal huizen uit de portefeuille van Henry Houser.

 

Hun concept sprak me heel erg aan; het was vernieuwend, persoonlijk en uniek dus besloot ik inlichtingen te nemen over hun werkwijze en voorwaarden. Op 4 oktober was mijn eerst ronde-tafel gesprek met Hendrik en Anne-Mie. Hendrik en Anne-Mie luisterden aandachtig naar mijn wensen en konden onmiddellijk een woning voorstellen. De dag erna kon ik mijn droomhuis gaan bezichtigen. Ik bracht een bod uit en in nog geen week tijd had ik een nieuwe woonst!

 

Het vertrouwen was heel groot! Ik heb dus nooit getwijfeld om mijn eigen huis via Henry Houser te koop aan te bieden. Deze werd eind oktober online gezet. Op 9 november was er de bezoekdag en op 12 november was mijn woonst verkocht! Geen enkele keer heb ik mij zorgen gemaakt!

 

Hun slogan hebben ze heel goed bedacht want het klopt ook met de realiteit! "Relax, de verkoop van je woning ligt in de juiste handen" Aan Hendrik & Eline zou ik het volgende willen zeggen: Blijf vooral jullie zelf in stijl en aanpak en Henry Houser zal alleen maar blijven groeien :-)

Ann-Sophie

Henry Houser was de makelaar bij de aankoop van onze nieuwe woning. We kenden het concept van Henry Houser. Het contact met Hendrik verliep heel vlot en met al onze vragen konden we bij hem terecht. Het professionalisme van Henry Houser zorgde voor de juiste match tussen ons en de verkopers!

Ilse & Steven

Anne Mie (Vastgoed Lapeire) vertelde ons over een nieuw concept ''Henry Houser'' ik liet het wat bezinken en dacht: waarom niet. Op de website zag het er alvast allemaal zeer mooi uit...

 

Samen kwamen ze het concept voorstellen en ik was al snel verkocht. Eens we onze ''GO'' gaven kwamen we terecht in een rollercoaster die eindigde met de verkoop. Er kwam een styliste langs, daarna een fotograaf gevolgd door de 360 en voor we het goed en wel beseften stond ons huis online met prachtige beelden, mooie tekst...exact zoals ons vooraf werd voorgesteld. De aanvragen stroomden binnen en Anne Mie had op de bezoekdag de handen vol.

 

Wat mij in dit verhaal vooral opvalt, is dat Henry houser een zeer hoge verwachting schept maar deze met glans waarmaakt. Nooit gedacht dat ons huis zo snel verkocht zou zijn. Bedankt Henry Houser en Vastgoed Lapeire voor deze prachtige en professionele ervaring.

Steven & Marlies

Vanaf het begin werd er heel duidelijk geschetst wat het plan van aanpak ging zijn bij de verkoop van onze woning. Je zou kunnen denken dat het vooral een verkoopspraatje was.

 

Het tegendeel bleek waar: Hendrik en z’n team waren heel betrokken, werkelijk elke stap werd tot in de puntjes uitgevoerd, de tijd tussen contactname met Henry Houser en aanprijzen van de woning was snel en zeer efficiënt, geen inspanning was te veel om het huis verkoopsklaar te maken.

 

Ons huis werd uiteindelijk met een zeer mooie meerprijs verkocht. Henry Houser staat voor TOPkwaliteit! Ten zeerste aan te bevelen!

Barbara & Stoffel

Een 10 op 10 voor professionalisme! De verkoop van ons huis verliep niet zoals gepland, maar door de altijd positieve en realistische communicatie met Hendrik en Eline bleven we erin geloven!!

 

Uiteindelijk is ons huis verkocht dankzij dit superteam! Bedankt Hendrik en Eline voor de leuke en vlotte samenwerking! Een echte aanrader

Karen & Merlijn

Net zowel een nieuwe woning gekocht, als mijn bestaande verkocht en dit allemaal op 3 maanden tijd. Wat een positieve aangename ervaring met Hilde. Zowel als koper als verkoper een stipte, professionele opvolging met net dat tikkeltje meer.

 

Het zit hem in de details! Ik kan de aanpak van Henry Houser aan iedereen aanbevelen. Wat een vernieuwing in een voor de rest oubollige sector, met langlopende exclusieve mandaten.

 

Proficiat met het resultaat, wat uiteindelijk wel de hoofdmoot is, maar nog meer met de inzet, het enthousiasme en de kwaliteit van dienstverlening.

Maureen

We kochten onze nieuwe thuis via Henry Houser, en zo leerden we Eline en Hendrik kennen.  Ze zijn gepassioneerd, echt, heel betrokken en zo professioneel in wat ze doen. Ze maken van jouw 'life event' iets unieks met prachtige souvenirs.

 

Ze "ontzorgden" en begeleidden ons optimaal, waardoor we met een heel goed gevoel terugblikken op ons aankoop- en verkoopavontuur.
Ware het niet dat we nu onze definitieve droomstek vonden, dankzij hen... we deden zeker opnieuw beroep op Henry Houser. We raden het iedereen die we lief hebben aan!

Jeroen & Marieke

Wij kochten onze woning via Henry Houser en zijn zeer tevreden over hun service, open communicatie en aanpak. Alle documenten werden ons correct bezorgd (digitaal en op papier) en we kregen de juiste info omtrent de aankoop.

 

De verkoop vond net plaats tijdens onze en hun verlofperiode en ook hier is alles telkens vlekkeloos verlopen, met de nodige communicatie. We houden er een vertrouwd en positief gevoel aan over.

Siska & Steve

Onze ervaring?

H elder
E envoudig
N auwkeurig
R espectvol
Y es

H artelijk
O ntzorgen
U niek
S nel
E erlijk
R ealistisch

Dank dat we op ons beide oren konden slapen gedurende het ganse traject!

Astrid & Seba

Voor een aantal redenen besloten wij van de rand van de stad naar het centrum van Kortrijk te gaan wonen. Vermits we onze woning op de Vlaskouter in Kortrijk niet wensten te verhuren en gezien onze zoon een goed jaar eerder zijn woning had verkocht via Henry Houser, beslisten we dat ook te doen. Een aanrader!!!

 

Van bij het eerste contact nam het super professionele team van Hendrik alle besognes van ons over: van voorbereiding, over lancering pand tot de kijkdag. De kijkdag was een succes en twee dagen aanvaardden wij al bod boven de richtprijs, een week later werd de compromis getekend. Wat men noemt een a tot z aanpak, met goesting van het team en tot tevredenheid van onszelf.

Kaat & Réal

Uitstekende service van Hendrik en zijn team bij de verkoop van mijn ouderlijke woning. Zelfs een oud huis dat aan de huidige moderne normen niet beantwoordt, geraakt bij hen snel verkocht. Een dikke proficiat.

Dirk

Professionele, vernieuwde aanpak. Begeleiding tot in de puntjes verzorgd. TOP!

Kristof & Carol

Onze samenwerking met Eline en Hendrik resulteerde echt in een succesverhaal!

 

Reeds bij aanvang hadden we een goed gevoel over de manier van werken en de professionaliteit van het team Henry Houser. Het bezoek van de styliste en de fotograaf waren een aanloop naar de open deur dag die heel succesvol verliep.

 

Na twee dagen spanning konden we reeds afsluiten met de melding dat ons huis een nieuwe eigenaar had! Dat hadden we eerlijk gezegd wel gehoopt maar tot de laatste minuut blijft het een goed bewaard geheim.

 

We zouden deze formule zeker aan iedereen durven aanraden.

Ann & zoon Benoit

@

Review via E-mail

Als koper van een pand, wil ik Hendrik en zijn team bedanken voor de manier waarop zij hun dossiers opvolgen en optreden als schakel tussen koper en verkoper.

 

Het kopen van een woning is voor een particulier geen alledaagse gebeurtenis. Dat heeft Hendrik goed begrepen. Geen vraag blijft onbeantwoord. Het antwoord is snel en accuraat. Ik ben ervan overtuigd dat Hendriks manier van werken leidt tot tevredenheid bij zowel koper als verkoper.

 

Top. Dank u wel, Hendrik!

een sympathieke dame die liever anoniem blijft

Samen werken met Christophe zeer aangename persoon super gelukkig met zijn werk het eindresultaat was super! Ik raad iedereen hem aan dank uuuuu

Rita

Ben je op zoek om een goede koop te doen of je huis te verkopen dan ben je bij Henry Houser bij het juiste adres. Hendrik, Eline en hun ganse team doen dit met zoveel passie en oog voor detail, dit had ik alvast nog nooit meegemaakt.

 

Deze makelaars hebben mijn vertrouwen gewonnen. Heel erg leuk om samen te werken en vooral met een gerust hart.

Joke

In een sector die kampt met negatieve vooroordelen is Henry Houser erin geslaagd een vernieuwend, jong en fris concept te brengen dat een winwin creëert voor zowel koper als verkoper.

 

In alles voel je dat Hendrik, Eline en hun team, bij wat voor velen een stressvolle periode is, rust en vertrouwen brengen waarbij transparantie het code-woord is.

 

Wij leerden daarnaast Jens Verriest, de vastgoedmakelaar die ons dossier uitwerkte, kennen als zeer competent, altijd kort op de bal spelend en met een gedegen kennis van de sector. Met de juiste sociale vaardigheden begeleidde hij de verkoop van onze privé-woning tot in de puntjes.

 

Doe zo verder team Henry Houser!!

Manu

Dat Henry Houser geen alledaags immokantoor is, hebben wij aan de levende lijve mogen ondervinden. De mix van professionaliteit, oprechte betrokkenheid en hun grote uitstraling aan warmte, zorgt er voor dat de verkoop van onze woning op een heel vlotte en aangename manier is verlopen.

 

Hendrik, Eline en het team staan dag en nacht voor je paraat en doen dit altijd met de grootste gedrevenheid. Wij zijn alvast fan en zouden in de toekomst zeker niet twijfelen! :)

Lies

Heb beroep gedaan op Henry Houser voor het aankopen van mijn nieuw appartement (ik kan de procedure van aankopen via Vinta alléén maar sterk aanbevelen) en het verkopen van mijn huidig appartement : werkelijk alle lasten worden van je schouders afgenomen, alles verloopt héél vlot en op deskundige wijze, en de medewerkers zijn uiterst vriendelijk.

 

Hendrik en Hilde zijn echt top en verdienen een pluim voor het opvolgen van hun dossiers en bijstaan van hun klanten !

Guy & Sabine

Onze woning met Hendrik en Eline was verkocht op de bezoekdag voor een meer dan correcte prijs. De aanpak van het Henry Houser team heeft ons enorm aangesproken door het grote professionalisme.

 

De verkoop was een zeer vlot proces, gebouwd op heldere afspraken en een prachtige en persoonlijke website van onze woning. Tijdens het proces was er een uitstekende communicatie en werden vragen van ons altijd tijdig beantwoord.

 

Dit was echt een "relax" verkoop voor ons.

Kelly & Hans

Voor ons betekent Henry Houser 2 gepassioneerde mensen, Hendrik en Eline, die terecht 100% achter hun nieuwe verkoopconcept staan. Vanaf de start wordt het volledige proces tot in de kleinste puntjes voorbereid. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Hun vlotte en open communicatie zorgt voor het nodige vertrouwen zowel bij verkoper als koper.

 

Bedankt Hendrik en Eline, jullie zijn een top team die dank zij jullie enthousiasme nog heel veel mensen gaan gelukkig maken.
Keep up the good job 

Harm & Anniek

Zeer aangename en bereikbare makelaar! Samenwerking met Hendrik verliep zeer vlot. Op 2 dagen een huisje gekocht :-) We werden ook goed geïnformeerd met de nodige documentatie.

Jelle & Lisa

Het Henry Houser concept deed bij mij alvast geen belletje rinkelen toen Christophe er begin dit jaar mee op de proppen kwam om mijn appartement te verkopen. Maar een heldere uitéénzetting van het unieke concept deed me al snel over stag gaan om mee te stappen in het verhaal.

 

Een verhaal zonder zorgen, dat je perfect van begin tot einde kan volgen en dat gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. Jouw stuk vastgoed wordt door jouw makelaar bij de hand genomen en krijgt alle aandacht die je mag verwachten bij een verkoop.

 

Het resultaat mocht er alvast wezen, waarvoor ik jullie oprecht wil bedanken!

Willem

Het was voor ons niet evident om onze unieke woning in het historisch centrum van Kortrijk te verkopen. Daarvoor moeten er ook "unieke" mensen voor gevonden worden. Van bij de start gaf de aanpak van Eline en Hendrik ons volle vertrouwen.

 

De fotografische beelden en de bijgaande voorstelling van de woning gaven een sfeervol en realistisch beeld van de mooie hoekjes van de woning. Eline en Henrik, proficiat met het resultaat.

Roger & Maria

Op 8 oktober 2018 begon ons avontuur met Henry Houser en wij kunnen alleen maar lof uitspreken. Toen we om 20 uur het verlossend telefoontje kregen van Hendrik dat de woning van ons was, kon ons geluk niet op. Snel volgde onze volgende stap : onze eigen woning te koop stellen.

 

Nadat we bekomen waren van onze aankoop contacteerden we Hendrik om de tekoopstelling van onze woning te bespreken. De samenwerking verliep zeer vlot, eerlijk, duidelijk en joviaal. We moesten werkelijk aan bijna niets denken. Tot het vervangen van een lamp of een kaars, alles gebeurde zelfs zonder vragen.

 

Je wordt ook door hen op de hoogte gehouden via een whatsappgroepje, hetgeen zeer gemakkelijk communiceren was. Ons huis was in zeer goede handen bij Hendrik en Eline én met resultaat want twee weken later was onze woning verkocht.

 

De verkoop en aankoop van de woning waren in één woord : RELAX (behalve die momenten op maandagavond om 20 uur, zijnde voor het telefoontje en het bezoek van Hendrik en Eline ;-) !

Alexander & Céline

Zeer goede ervaring met de verkoop van ons appartement! De werkwijze van Henry Houser heeft voor de verkoop zeer goed gewerkt. In een keer, dus binnen een paar weken, verkocht voor een zeer goede prijs.

 

Service en ondersteuning zijn prima geregeld. Speciaal compliment voor onze makelaar, Christophe De Boungne. Kundig, professioneel, behulpzaam, transparant en heel klantgericht.

 

Echt fantastisch! In één woord: aanrader :)

familie Rutten-Mersch

Wij zijn zeer tevreden over Henry Houser. Ons ouderlijk huis werd bij de eerste bezoekersdag tegen een goed bod verkocht aan sympathieke jonge mensen.  Wat we vooral waardeerden is de professionaliteit van Henry Houser gecombineerd met rustgevende vriendelijkheid.

 

Alle documenten over het huis waren direct ter beschikking op de website, ter info van kandidaat-kopers. Wij werden goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Een aanrader dus!

 

Bedankt voor de goede samenwerking. Het voelt goed dat we dit verleden zo konden afsluiten.

zussen Bevernage

@

Review via E-mail

Hilde, ik wou je nog eens bedanken voor je persoonlijke en vooral menselijke inzet bij het afhandelen van de verkoop.  We konden voelen dat je het echt ter harte hebt genomen.  Wij hebben dit allemaal heel hard geapprecieerd.

R.F. uit Ooigem

Relax, de verkoop van uw woning ligt in de JUISTE handen. Geen loze beloftes, maar de pure waarheid! Van bij het eerste gesprek voelden wij dit zo aan.

 

Een eerlijke, heel duidelijke en vooral warme & hartelijke aanpak van het ganse Henry Houser-team dat is waar je je mag aan verwachten.

 

Ons huis is verkocht op de bezoekdag en dit voor een hele goeie prijs. Wij zijn meer dan tevreden klanten!

Thomas & Sophie

Hendrik en Eline verkochten onlangs de woning van mijn grootouders. Tijdens het eerste gesprek kwam Hendrik bij ons de werkwijze van Henry Houser toelichten. Meteen viel op dat hun aanpak anders is.

 

Zo gebeurt de prijszetting pas nadat je samen hebt besloten met elkaar in zee te gaan en betaal je bij aanvang een opstartkost. Dit voelde voor mij aanvankelijk wat minder comfortabel aan.

 

Intussen kan ik iedereen aanraden te durven springen, net zoals wij deden. Hendrik en Eline stellen namelijk alles 100% in het werk om tot een succesvolle verkoop te komen. Hun onophoudelijke inzet, hun succesratio en het feit dat ze steeds voor je bereikbaar zijn, is wat mij betreft hun grootste onderscheidende factor binnen de immomarkt.

 

Je voelt dat ze met liefde en passie hun eigen zaak uitbouwen.  We wensen de kopers alle geluk en vele prachtige momenten toe in hun nieuwe huis!

Tine & familie

Vanaf het eerste contact viel de persoonlijke aanpak op. Gedurende het ganse traject was er vervolgens steeds snelle en duidelijke communicatie.

 

Ons appartement werd professioneel voorgesteld op een eigen website, waar alle informatie voor potentiële kopers werd verzameld. Onze suggesties en vragen werden steeds met de glimlach behandeld.

 

Dit is echt samen verkopen op een moderne manier! Het resultaat: verkocht boven de richtprijs in nog geen 3 weken.

 

Henry Houser is simpelweg fenomenaal!

Jos & Tine

De vlotte en vriendelijke aanpak van Hendrik en zijn team hebben er voor gezorgd dat onze woning vlug werd verkocht ik raad iedereen die zijn huis wenst te verkopen beroep doet op Henry Houser, die mensen werken zeer correct super!!

Danny

Afgelopen zomer was ons gezin op zoek naar een nieuwe ruime woning. Na een 10tal minder geslaagde bezoeken kwamen we uit op een woning aangeboden door Henry Houser.

 

We hadden dit gezien via het grote bord die aan de woning was neergezet. Op dit bord stond verder een URL bestaande uit het adres van de woning.

 

lees verder

David & Jackeline

Naast de uitstekende, vernieuwend formule die voor een vlotte verkoop van ons huis zorgde, zijn we ook super tevreden van de persoonlijke aanpak van HH!

 

Van begin tot einde werden we goed begeleid en werden onze vele vragen steevast snel en eerlijk beantwoord.

 

Een absolute aanrader voor wie graag een snelle verkoop wil van z'n huis!

Barbara & Bruno

Proficiat aan Hendrik en zijn team voor het mooie werk bij de verkoop van onze ouderlijke woning. Iedereen staat versteld hoe snel het gegaan is. Voor ons was het ook de bedoeling dat de woning snel zou verkopen. De meerwaarde van een makelaar met een mooi marketingconcept is hier bewezen. Wij zijn heel tevreden klanten.

Kaat & familie

Een grote 'DANK U' voor jullie aanpak en positief resultaat! Fijn om met jullie samen te werken!

Sofie & David

We hebben Hendrik leren kennen via Vinta toen hij ons begeleidde bij de aankoop van een appartement. Toen waren we onder de indruk van zijn deskundigheid en zijn professionalisme. Er was meteen een goede klik. Het was dan ook evident dat wij voor de verkoop van ons huis de opdracht gaven aan Henry Houser. Daar hebben we tot op heden nog geen seconde spijt van gehad.

lees verder

Piet & Annemie

De no-nonense aanpak voor de verkoop van jouw woning! Hendrik maakt een juiste prijsinschatting waardoor je als verkoper een duidelijk zicht hebt op waar je aan toe bent. Onze woning was een uitdaging om in de markt te plaatsen en toch in 2 weken verkocht onder ons zorgen te moeten maken over de praktische zaken! Bedankt Henry Houser, bedankt Hendrik!

Stefaan & Annelies

Bedankt voor de professionele en unieke aanpak!!! Wij zijn heel tevreden over de vlotte verkoop en de goede begeleiding!!! Een aanrader!

Heide & Pieter

Net de compromis getekend van ons huis. Slechts twee weken waren er nodig om een koper te vinden. Dankzij Henry Houser, kunnen we nu met een gerust hart beginnen aan een nieuw hoofdstuk . Wij raden iedereen aan die z'n huis wil verkopen om beroep te doen op Hendrik. Hij is zeer proffesioneel, eerlijk en bovendien een zeer aangenaam persoon. Henry Houser is top!

Clancy & Carl

Wat een eer om als eerste klant van HH deze recensie te mogen plaatsen want met deze totaal vernieuwde invalshoek , schrijft HH zich nu al een omwenteling toe in de vastgoedsector en zal HH alleen maar heel erg snel groeien en bloeien !!!  En dat verdient Hendrik: met zijn grote P van Persoonlijkheid, Puur Professionalisme, Perfectie ten toP  overgoten met Positiviteit alom! 
lees verder

Katia & Didier

De samenwerking verliep bijzonder vlot. Hendrik voerde gemaakte afspraken correct uit, informeerde ons telkens wanneer er iets te melden viel. Ook na de kijkdag waarbij wij niet het geluk hadden dat de woning meteen verkocht werd, bleef hij heel actief in het zoeken van kandidaten. Wij ondervonden dat hij ons op een persoonlijke manier benaderde, een gepaste manier van vriendelijkheid en zakelijkheid. De verkoop aan hem toevertrouwen was een juiste beslissing.

Johan & Magda

Ik dank hierbij van harte Hendrik en kan iedereen aanraden bij een verkoop van eigendom zijn vertrouwen te geven aan Herny Houser en zijn team.

Marie-Thérèse

Hendrik heeft ons fantastisch begeleid met de verkoop van ons huis. Bij het eerste contact had ik al meteen vertrouwen in hem.De aanpak is heel professioneel en transparant en er is steeds een eerlijke en open communicatie, waarvoor dank Hendrik.

Stijn

yes, 5 sterren :-)

Ingeborg

Ik wil heel graag Henry Houser en vooral Christophe Deboungne (mijn makelaar) bedanken voor de snelle en vlotte verkoop van mijn huis! Ik had nooit gedacht dat mijn huis zo snel (lees 2 weken!!) verkocht zou zijn! En dan nog op zo'n professionele manier.

 

Christophe, je stelde me gerust van in het begin, ik moest zelf niks ondernemen, dat deed jij allemaal voor mij, wat mij veel minder stress bezorgde. Had ik een vraag, dan had ik je maar te bellen en daar was het antwoord al. Het toffe koppel dat mijn huis kocht is ook heel tevreden, allemaal gelukkige mensen dus dankzij jou, DIKKE MERCI!!

Elke

We leerden Christophe kennen als aankoopmakelaar. Toen we onze eigen woning wilden verkopen was contact opnemen met hem evident: we hadden na die eerste contacten al meteen vertrouwen. Henry Houser kon geen betere match zijn met hoe we ons die verkoop hadden voorgesteld.
- Persoonlijk: alle contacten verliepen altijd via Christophe. Steeds makkelijk bereikbaar bij vragen.
- Authentiek: geen gladde praatjes.
-Transparant: alle documenten van het huis netjes online. Heel helder over de werkwijze.
- No stress: van foto's nemen tot het plaatsen op immoweb, tot het geven van rondleidingen ... alles werd netjes opgevolgd door Henry Houser.

De avond waarop de kopers -een leuk jong gezin- kwamen tekenen, zei het helemaal. Iedereen tevreden rond de tafel, een glas om te klinken, en Christophe die alle tijd nam om de laatste vragen te beantwoorden.

Dimitri en Stefanie

Net 2 woningen verkocht met Henry Houser. Hendrik en Eline hun aanpak en drive is uniek. We hadden problemen met de woningen en ze hadden reeds lang tekoop gestaan. Hun aanpak zorgde ervoor dat anderhalve maand later beiden huizen een nieuwe eigenaar gevonden hadden. Dankzij hun deskundig advies konden we een correcte waarde bepalen en werd deze zelf overtroffen. Hendrik en Eline, hartelijk dank voor jullie inzet en advies!

Lieven & familie

“Transparant - Professioneel - Resultaatgericht”. Dat zijn de 3 kernwoorden die ik wil gebruiken om de samenwerking met Henri Houser te omschrijven. Ik was sceptisch in het begin. Ik had in het verleden een paar keer nare ervaringen met vastgoedmakelaars. Maar nu moet ik mijn mening herzien. Er zijn eerlijke, correcte spelers op de vastgoedmarkt en Henri Houser mag je daar met stip bij rekenen. De verkoop van ons huis in de Hazelaarstraat werd door Henri Houser uitstekend begeleid. Het begint al met een eerlijke en transparante voorstelling van het pand dat je verkoopt op de website van Henri Houser. De potentiële koper krijgt correct en duidelijk beeld van het pand dat te koop staat. What you see is what you get. Een correcte prijssetting is eveneens een sterke troef van Henri Houser. Op die manier wordt geen tijd verloren met onrealistische verwachtingen, noch van de kant van de verkoper, noch van de koper. En alles wordt steeds tot in de puntjes nauwgezet opgevolgd door het team van Henri Houser met een vlotte feedback naar de verkoper toe. Kortom aan de samenwerking met Henri Houser hebben we een goed gevoel overgehouden en kan je ons rekenen tot één van zijn tevreden klanten.

Dominique & Christine

Jij bent niet het zoveelste nummertje 38 voor hen. Hij komt tot bij jou thuis als een echte vriend/huisvader en geen strakke makelaar (alleen als hij de belangrijke puntjes uitlegt). Hij zit graag met ons mee aan de ontbijttafel en vergadert graag met een baby! Ervaring heeft hij tonnen, hij heeft het met de papfles meegekregen, was grote baas van een bekend immotheek , dus iemand die weet wat hij vertelt... en je voelt dat ook! Oh ja ons huis is verkocht in 2 weken!

Kwan Juk

Hendrik en Eline leverden na de bezoekdag (ons huis werd op dat moment helaas niet direct verkocht) een onverdroten inspanning om toch nog de geschikte kopers te vinden.  Door de mooie en waarheidsgetrouwe voorstelling van onze woning, en hun snelle en directe aanpak, slaagden ze erin om ons huis toch nog binnen een aanvaardbare periode te verkopen. Bedankt!

Frederic & Karen

Ons huis werd recentelijk te koop aangeboden via Henry Houser en werd verkocht binnen een mum van tijd. Heel veel geïnteresseerde bezoekers, tal van biedingen. Wij zouden Henry Houser zeker aanbevelen! Professionele doch gemoedelijke samenwerking en steeds bereid tot een goede tip of wat bijkomend advies. We hebben Hendrik en Eline leren kennen als 2 gepassioneerde, vriendelijke ondernemers en zouden niet aarzelen om nogmaals beroep te doen op hun diensten.

Jelmer & Sophie

Review via Facebook

Henry Houser heeft ons geholpen om onze woning te verkopen in een recordtijd. We hadden een nieuw huis gekocht terwijl we nog geen stappen hadden gezet om ons "oude huis" te verkopen. Omdat we alleen maar positieve reacties hoorden over Henry Houser, zijn we ook met hen in zee gegaan. En dat bleek een aanrader! Er zijn slechts 7 weken verlopen tussen ons eerste contact met Hendrik en Eline en het tekenen van de compromis. Alles verloopt op een gemoedelijke en tegelijk super professionele manier. Nogmaals dank aan Hendrik en Eline voor hun integere aanpak!

Wim & Valerie

Hendrik & Eline hebben ons fantastisch begeleid in de verkoop van onze woning. Wat wij het meest geapprecieerd hebben was hun transparantie en realisme, hun professionele en moderne aanpak en hun gedrevenheid en betrokkenheid bij elk bezoek. Na de verkoop werd alles perfect en correct afgehandeld en moesten wij enkel genieten van het moment.  De verkoop van ons huis lag in de beste handen!

Matthias & Nathalie

Review van de kopers: Vorige week een huis gekocht via Henry Houser, een verademing om met iemand professioneel te werken zoals Hendrik ... alle info direct online beschikbaar , snelle reacties op mails, snelle antwoorden via de telefoon en vooral niet het gevoel hebben dat je constant onder druk staat wat ik bij vorige contacten met de immowereld wel had. Steeds een eerlijk en open communicatie waarvoor dank Hendrik.

Sharon en David

30 bezoeken op 2 dagen,
9 biedingen,
5 boven de richtprijs
1 fles schuimwijn bacquart (entre deux monts)
1 cadeautje van het huis (verklap ik niet)
2 vrienden bij

Wat moet je meer hebben?

Nogmaals heel erg bedankt voor de vlotte en goede verkoop aan het hele team van Henry Houser.

Vincent

In januari krijgt ons huis nieuwe bewoners en gaan wij naar onze nieuwe woonst in Kortrijk.  Dank aan Hendrik en Jens van Henri Houser voor de zeer aangename manier van werken. Door hun correcte en eerlijke manier van werken kan ik dit immokantoor aan iedereen aanraden!  En nu...dozen beginnen pakken!

Bjorn & Griet

Niemand zag dit gebeuren. Maar dankzij de uiterst professionele aanpak van Henry Houser stond iedereen met verstomming geslagen toen op minder dan 6 weken ons huis verkocht was!
We loven vooral hun transparante, pure en non nonsens aanpak. Je bent voor hen niet het zoveelste pand bij de rest van de portefeuille. Henry Houser, een aanrader!

Tineke & Philip

Het was met een klein hartje dat ik een makelaar moest kiezen om onze woning te verkopen, ik was nogal kritisch laat ons zeggen... maar eens de samenwerking gestart was voelde ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. Ik voelde me enorm gesteund met de zeer professionele aanpak die tegelijk menselijk bleef ! Voor mij was het een emotionele weg waardoor het fijn was om te voelen dat hiermee werd rekening gehouden. Mijn wensen en vragen werden aanhoorde en Hendrik en Eline toonden me dat ik met een gerust hart alles aan hun kon overlaten. Net wat ik nodig had. Heel fijn te weten dat deze professionaliteit gepaard kan gaan met menselijke waarden. Chapeau en doe vooral zo verder 

Angelique

Dubbel tevreden van de aanpak van Henry Houser: wij kochten een pracht van een woonst via Henry Houser en beslisten onmiddellijk om ook via zijn originele en no-nonsense aanpak onze eigen woonst te verkopen. En wat zijn wij blij dat we niet luisterden naar het advies van velen dat steeds luidt 'Ik zou nooit mijn geld geven aan een makelaar'. Via deze aanpak was ons huis op 14 dagen verkocht, zonder enige beslommeringen en bovendien aan een optimale prijs.

Isabelle en Christophe

Wij zijn laaiend enthousiast over de samenwerking met Hendrik en Eline. Eerst en vooral verliep de communicatie met hen heel vlot. Als wij met een vraag zaten, kwam daar direct een snel en helder antwoord op, dit gaf ons heel veel vertrouwen. Je voelt dat ze hun job heel graag doen. We waren vol lof over de presentatie van ons huis. De website bracht het huis realistisch en heel mooi naar voor. Het was een hele toffe en persoonlijke samenwerking. Wij vonden het ook fijn dat de bezoekers alle tijd en ruimte kregen om het huis te ontdekken tijdens de bezoekdag. Je kan je huis met een gerust hart in de handen van Henry Houser geven!

Mieke & dochter Heleen

@

Review via E-mail

Een grote pluim voor Henry Houser en Christophe in het bijzonder. Onze villa werd op internet op de meest moderne en volledige manier aan een zo breed mogelijk publiek te koop aangeboden.

 

Maar het vakmanschap van Christophe werd het meest geapprecieerd in de zenuwslopende periode van negotiatie met de potentiele kopers.

 

Dat alles goed afgelopen is, en in zo een korte periode, is wel hoofdzakelijk zijn verdienste.

Fred & Mia

Wij stapten onlangs met Henry Houser in zee om onze woning te verkopen. Aangezien het architecturaal concept van onze woning allesbehalve traditioneel is, bleek dit geen evidente opgave. Toch slaagden zij erin om vlot een geschikte nieuwe eigenaar te vinden.

 

Bovendien verliepen zowel samenwerking als communicatie met het Henry Houser-team uiterst vlot en gemoedelijk. Kortom: professionals met de juiste spirit en zeer sympathieke uitstraling ... Lo&Ve

Lode & Veronique

Hendrik en zijn team zijn met hun concept een verademing in de veelal verouderde makelaardij-markt.  Ze zetten in op wat echt telt: de woning en zeer transparante, commerciële uitleg.  De woning wordt fantastisch in beeld gebracht door een styliste en professionele fotograaf.  Deze beelden worden - net als alle documenten - stijlvol verwerkt in een gepersonaliseerde website.  Kandidaat-kopers krijgen via de website als tijdens de bezoekdag een volledige en commerciële uitleg.  Iedereen krijgt tot 48 uren na de bezoekdag de mogelijkheid om het bod volgens keuze uit te brengen, dus kandidaten worden niet onder druk gezet.  Een speciale dank ook aan Hilde, die een fantastische job verrichte.

Thomas & Elisa

Selling a house is a speciallity Hendrik has the excellent skills to bring this to a succes We are very thankfull for his professional approch who brought confidence as well to the sellers as to the buyers.

Patrick & Lut

Wij wilden onze woning nog net voor de vakantie verkocht krijgen en zaten eind juni dus met wel wat tijdsdruk. In exact 2 weken tijd hebben we de eerste ontmoeting gehad, de foto's en 360 genomen, alle bezoeken ingepland en exact 2 weken later was onze woning al verkocht.  Henry Houser en zijn team hebben alles in goede banen geleid, maar er toch voor gezorgd dat we toch goed konden volgen hoeveel afspraken we al hadden.  Kortom, een snelle en efficiënte samenwerking met goede afspraken en veel transparantie.

Tom & Jocelyne

Ons huis werd helaas niet verkocht direct na de bezoekdag. Eline en Hendrik hebben er echter alles aan gedaan om voor ons huis een geschikte koper te vinden. Door de aanhoudende hitte en vakantieperiode was het niet evident maar we zijn altijd blijven geloven in hen. Ze hebben dan ook al onze verlangens kunnen inlossen op een efficiënte maar familiale manier en dat slechts enkele weken na de bezoekdag. Een hecht team dat altijd klaarstaat. Blij dat we met hen dit avontuur konden aangaan!!

Joyce & Bart

De samenwerking met Henry Houser was van in het begin vlot en aangenaam. Hun professionele, grondige en efficiënte aanpak zorgde ervoor dat onze woning na een dikke 2 weken al verkocht was. Ze zetten de puntjes op de i en laten niets aan het toeval over. Wij zijn zeer tevreden dat we voor een samenwerking met Henry Houser gekozen hebben.

Hannes & Nele

Mijn huisje verkopen, ok..., maar dan, hoe doe je dit? De zoektocht begon, het huisje zelf verkopen, hmm, nee niet iets voor mij...
Dus enkele bekende immo kantoren raadplegen..., en tja... zoektocht ging dus verder ...
Via tante van me bij hendrik terecht gekomen en ik was meteen verkocht door z n visie..
En thuisje ook...

Bruno

Een uniek en enig concept ! Geslaagd ! Kortom, een aanrader aan allen die hun woning wensen te verkopen. Professionele begeleiding door Hendrik en zijn team. Correct en alles volgens afspraak. Bij Henry Houser geen achterpoortjes of een kat in een zak. Een duidelijke overeenkomst welke stipt wordt nageleefd , uitleg verschaft waar nodig en wat ikzelf vooral belangrijk vond, het respecteren van de vooropgezette timing. Een realistisch schattingsvermogen en betrouwbaar advies. Chapeau Henry Houser en bedankt!

Ann