Henry Houser

Hallo, wij zijn Hendrik en Eline

de bezielers van Henry Houser

wij website

Hendrik:

In de jaren '60 pionierde mijn grootmoeder als vastgoedmakelaar "avant la lettre".  In de voetsporen van mijn grootmoeder &ouders en met ruime ervaring op zak als bestuurder van een vastgoedgroep, bieden we jou op vandaag de geschikte dienstverlening om jou als verkoper optimaal bij te staan bij de verkoop van je woning!

Eline:

Daarbij bieden we het beste van 2 werelden: Een sterk online verhaal in combinatie met een hyperpersoonlijke aanpak.  Elk huis of appartement verkopen al was het voor onze eigen familie, dit is de boodschap!

Maak kennis met ons team

Om onze klanten optimaal te bedienen, werken we samen met lokale partners waarvan we overtuigd zijn dat ze met volledig dezelfde filosofie elke dag aan de slag gaan!

Mijn hoofdtaak bestaat erin jouw woning of appartement in de schijners te plaatsen.

 

Jouw eigendom laten schitteren op Facebook, Instagram, Immoweb, Zimmo, Immovlan, Immoscoop, Realo, ... en uiteraard op de individuele website van jouw eigendom zelf!

 

Daarnaast ben ik samen met Hendrik kapitein op het Henry Houser schip ;-)

Zaakvoerder

Eline

Kortrijk

Achter de schermen zorg ik er met plezier voor dat alle dossier in de goede banen lopen in samenwerking met onze lokale partners.

 

Hendrik & Eline ken ik reeds meer dan 10 jaar en ik was vele jaren Hendrik zijn rechterhand als bestuurder bij Dewaele vastgoedgroep.  Toen twee jaar terug ons pad opnieuw kruiste was er dan ook geen twijfel een verlengstuk te schrijven!

Back-office

Saskia

Kortrijk

Heb je vragen of kan je niet wachten om aan de slag te gaan?

Wens je jouw woning ook te verkopen met ons concept?

Vul dit formulier aan en je hoort snel van ons ;-)