Henry Houser

Diensten & Tarieven

De manier waarop een woning de juiste koper vindt, evolueert met de dag. Als verkoopmakelaar is het onze opdracht om in te spelen op alle nieuwe evoluties en deze ten volle te benutten om jou als verkoper optimaal van dienst te zijn.

home-52 (2).svg

Unieke voorstelling

De voorstelling van jouw woning staat bij ons voorop. Wij vinden het belangrijk dat een woning snel te vinden is en dat alle info duidelijk beschikbaar is voor iedereen.

handshake (2).svg

persoonlijk & efficiënt

Een groot deel van onze woningen wordt vlot verkocht. Door de juiste wegen in online & offline marketing te bewandelen, zorgen we ervoor dat we de juiste kopers vinden. 

money-coins.svg

maximale verkoopprijs

Door gebruik te maken van ons bewezen biedsysteem kan je overtuigd zijn te verkopen aan de maximale verkoopprijs en niet zomaar aan "een" prijs.

Niemand zag dit gebeuren. Maar dankzij de uiterst professionele aanpak van Henry Houser stond iedereen met verstomming geslagen toen op minder dan 6 weken ons huis verkocht was!  We loven vooral hun transparante, pure en no-nonsens aanpak. Je bent voor hen niet het zoveelste pand bij de rest van de portefeuille. Henry Houser, een aanrader!

Philip & Tineke

De 6 fases van onze aanpak

Graag nemen we jou even mee in het traject dat we samen doorlopen om de verkoop van jouw woning tot een goed einde te brengen.

01. Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek maken we met veel plezier kennis met jou & jouw woning.  Dit geeft ons de mogelijkheid om af te toetsen of jouw woning in aanmerking komt voor ons concept & aan jou de mogelijkheid om af te toetsen of het klikt tussen ons ;-)

02. Opstart van de samenwerking

Beslis je om samen in zee te gaan, dan kan je op een eenvoudige manier onze samenwerking bevestigen.  Hiermee bedoelen we geen kleine lettertjes! Wij engageren ons heel duidelijk en de overeenkomst loopt zolang je dit wenst, dus geen klassieke 6 maanden.

03. De voorbereiding

Na het ontvangen van de opdracht gaan we dadelijk aan de slag.  Onze vastgoedstyliste komt langs, de papiermolen steken we in gang, alles wordt voorbereid voor een perfecte fotoshoot, jouw website wordt ontwikkeld, ...  Met andere woorden, alles wordt voorbereid voor een vlekkeloze Kick-Off van de verkoop van jouw woning!

04. Kick-Off van de verkoop

Op de afgesproken dag lanceren we met volle kracht de verkoop van jouw woning!  Zonder te besparen op extra's gaat jouw woning live op diverse portals zoals Immoweb, Immovlan, Zimmo, ... maar ook op  Facebook en Instagram.  Het bord komt voor de deur te staan, flyers worden bedeeld, ... Kortom, laat de potentiële kopers maar komen! 

05. De Homerun

De meeste bezoeken worden gecentraliseerd op jouw Homerun. Tussen 9u en 18u staan we paraat om alle kandidaat-kopers een rondleiding te geven.  Na de Homerun kan iedereen die dit wenst binnen de 48u een bod uitbrengen waarna het aan jou is om al dan niet te verkopen tegen de hoogste prijs. Op geen enkel moment zullen kopers tegenover elkaar worden uitgespeeld, dat beloven we!

06. Een koper gevonden

Naar aanleiding van de Homerun of iets later indien de juiste koper nog niet de revue passeerde, sluit je onder onze begeleiding een onderhandse verkoopovereenkomst voor de verkoop van jouw woning.  En dan kan het aftellen beginnen tot aan de verhuis!

Dit zit vervat in onze vergoeding!

Hieronder een opsomming van de belangrijkste activiteiten die vervat zitten in onze vergoeding.  Een complete opsomming zou te lang zijn voor deze pagina ;-)

21% btw voor vadertje staat
Advies van onze vastgoedstyliste
Bodemattest, watertoets, kadastraal uittreksel, ...
EPC & elektrische keuring
Fotoreportage door beroepsfotograaf
360° rondleiding via Matterport
Doordachte prijsstrategie & Kick-Off Prijs
Persoonlijke website voor jouw woning
​Hedendaagse online marketing
Stijlvol bord ter plaatse
Buurtmailing
Homerun op zaterdag of zondag van 9u - 18u
Prijsoptimalisatie via het biedsysteem
Ondertekening onderhandse verkoopovereenkomst

Onze tarieven

Bij Henry Houser werken we met all-in tarieven bestaande uit een opstartvergoeding (inclusief EPC, elektrische keuring & alle verplichte documenten zoals bodemattest, vastgoedinfo van de gemeente, ...) en een succesfee bij verkoop.

 

Hieronder zie je een duidelijke tabel met de tarieven per formule. Heb je hier vragen over? Contacteer ons gerust vrijblijvend!

house-01.svg

Verkoopprijs minder dan €250.000

opstartvergoeding van € 1.850
+ € 7.500
house-02.svg

Verkoopprijs tussen €250.001 en €400.000

opstartvergoeding van € 1.850
+ € 9.500
house-03.svg

Verkoopprijs tussen €400.001 en €600.000 *

opstartvergoeding van € 1.850
+ € 12.500

* Ligt de verkoopprijs boven de €600.000 dan maken we graag een offerte op maat.

Indien jouw woning niet werd verkocht, is enkel de opstartvergoeding verschuldigd en daarvoor heb je o.a. het EPC, elektrische keuring, bodemattest, vastgoedinformatie, ...

Vragen? Stel ze gerust!

Wens je in detail te weten wat we je allemaal te bieden hebben? Met veel plezier komen we onze diensten bij jou thuis toelichten. Zo kan je een goede vergelijking maken met andere verkoopmakelaars.

Wens je jouw woning ook te verkopen met ons concept?

Vul dit formulier aan en je hoort snel van ons ;-)