Henry Houser

Jouw woning staat steeds centraal.

82% van ons aanbod verkopen we naar aanleiding van de Homerun en dit meestal boven de Kick-Off Prijs.  Is de woning na de Homerun niet verkocht, dan blijven we even enthousiast verder zoeken naar de geschikte koper.  Daarbij blijven we gebruik maken van ons uitgekiend biedsysteem.

 

Hoe we dit doen, kom je hieronder te weten.

home-52 (2)

Unieke voorstelling

De voorstelling van jouw woning staat bij ons voorop. Wij vinden het belangrijk dat een woning snel te vinden is en dat alle info duidelijk beschikbaar is voor iedereen.

handshake (2)

persoonlijk & efficiënt

Een groot deel van onze woningen wordt vlot verkocht. Door de juiste wegen in online & offline marketing te bewandelen, zorgen we ervoor dat we de juiste kopers vinden. 

money-coins

maximale verkoopprijs

Door gebruik te maken van ons bewezen biedsysteem kan je overtuigd zijn te verkopen aan de maximale verkoopprijs en niet zomaar aan "een" prijs.

Hendrik & Eline hebben ons fantastisch begeleid in de verkoop van onze woning. Wat wij het meest geapprecieerd hebben, was hun transparantie & realisme, hun professionele & moderne aanpak en hun gedrevenheid & betrokkenheid bij elk bezoek.  Na de verkoop werd alles perfect en correct afgehandeld en moesten wij enkel genieten van het moment.  De verkoop van ons huis lag in de beste handen!

Nathalie & Matthias

Heb je vragen of kan je niet wachten om aan de slag te gaan?

Wens je jouw woning ook te verkopen met ons concept?

Vul dit formulier aan en je hoort snel van ons ;-)