top of page

STIJLVOL GELIJKVLOERS APPARTEMENT MET TUIN

Maak hier jouw afspraak & kom langs.

PRIJS & DOCUMENTEN

De Kick-Off prijs: € 355.000

De waarde van een woning ...

Het bepalen van de waarde van een eigendom is geen exacte wetenschap.  Daarom is de uiteindelijke (ver)koopprijs altijd het resultaat van vraag & aanbod en een optelsom van vele objectieve en subjectieve elementen.

​​​

Als verkoper heb je de woning beleefd waardoor heel vaak subjectieve waarderingen de bovenhand halen. Objectieve zaken zoals de grondoppervlakte, de bewoonbare oppervlakte, de gebruikte materialen, enz. spelen uiteraard ook een belangrijke rol.​​​

​​​​

Een bod uitbrengen ...

Om kandidaat-kopers niet tegenover elkaar uit te spelen en om de prijs volledig vrij spel te geven, bieden we elke kandidaat-koper wekelijks de mogelijkheid een bod uit te brengen.  ​Tegen elke maandag en donderdag van de week om 19u30 kan een bod uitgebracht worden.  De verkoper zal dan al dan niet het hoogste bod aanvaarden zonder dat er een "opbodspel" gehouden wordt tussen verschillende kandidaat-kopers.

​​​​​​​

Wanneer 2 gelijke hoogste biedingen worden uitgebracht is de volgorde van het uitbrengen van het bod doorslaggevend voor het toekennen.  Daarnaast dient elk bod een vast bedrag te zijn, bv. "250 euro boven het hoogste bod met een maximum van xxx euro" zal niet aanschouwd worden als een correct bod.

​​​​​​​​

Geen optie nodig ...

Er is dus geen druk om onmiddellijk te beslissen! Vergeet de uitspraken "Je zal je moeten haasten want er zijn nog kandidaten" of "Er is al een bod van x dus het zal meer moeten zijn" ...

​​​​​​​

​Jouw lening ...

Mocht je nog geen definitief groen licht hebben van de bank dan kan je een bod uitbrengen onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van een lening.  Zo hoef je niet langer te wachten en kan de bal aan het rollen gaan!

 

Meer uitleg over het uitbrengen van een bod zal gegeven worden tijdens het bezoek.

20220323_Henry Houser_Heule Lagaeplein_014.jpg
20220323_Henry Houser_Heule Lagaeplein_043.jpg

Als koper wens je ten volle geïnformeerd te zijn. Dit begrijpen we!  Daarom vind je hieronder alle documenten die het verkoopsdossier compleet maken. Heb je vragen, aarzel dan niet ons te contacteren!

​​​

 • elektrische keuring is volledig conform: link

 • epc: link

 • grondplan: link

 • bodemattest: link

 • watertoets: link

 • recht van voorkoop: link
   

 • vastgoedinfo: link
  - stedenbouwkundige vergunning uitgereikt
  - gelegen in woongebied
  - geen dagvaarding uitgebracht
  - geen voorkooprecht ruimtelijke ordening
  - verkavelingsvergunning niet van toepassing
   

Wanneer je beslist een bod uit te brengen, kan je dit doen via het document "bod tot aankoop".  In dit document wordt verwezen naar het ontwerp van onderhandse verkoopovereenkomst die je tevens hieronder kan consulteren.

​​​​​

 • bod tot aankoop: link

 • ontwerp van onderhandse verkoopovereenkomst: link

Dit appartement wordt aangeboden via Henry Houser. Henry Houser treedt voor Claude op als zijn verkoopmakelaar.

Via deze link kan je een afspraak inplannen om langs te komen.

logo met rand.png

Verantwoordelijke makelaar:

Hendrik Tanghe

hendrik@henryhouser.be

0495.56.90.87

Fotografie: Els Balcaen

bottom of page