top of page

STIJLVOL GELIJKVLOERS APPARTEMENT MET TUIN

Maak hier jouw afspraak & kom langs.

Het appartement.

Huiselijk, gerieflijk, lichtrijk, gezellig, ...

20220323_Henry Houser_Heule Lagaeplein_020.jpg

De 110 m2 dat het appartement te bieden heeft,  werd heel goed ingedeeld. Vooraan bevinden zich de twee ruime slaapkamers. Beide hebben zicht op groen en de kerk van Heule. In de hoofdslaapkamer werden twee wanden volledig uitgewerkt met tal van ingemaakte kasten.

 

Tussenin vinden we de grote badkamer die heel stijlvol werd ingericht met een grote spiegelkast, dubbele wastafel en inloopdouche. De afwerking met beton ciré zorgt voor een natuurlijke, zachte uitstraling. Het toilet met lavabootje ligt net tegenover de badkamer.

Enkele trappen naar beneden brengen ons naar de leefruimte. Het hoge plafond en de grote ramen zorgen voor een mooi volumineus gevoel!

Het salon, de eethoek en de keuken vormen een harmonieus geheel door een doordacht gebruik van materialen.  Het half massief parket, de klassevolle afwerking van het keukenmeubilair en de grote wandkast / tv-meubel in het salon, de natuurstenen werktafel in de keukenhoek, ... Eén voor één dragen ze hun steentje bij tot het groter geheel.

Zeer praktisch is de ruime berging tegenover de keuken. Door het hoge plafond bied de berging zeer veel opbergruimte naast het gewone gebruik voor de wasmachine, droogkast, cv-installatie, ...

De buitenruimte vormt bij dit appartement de kers op te taart! Op de twee terrassen is het zowel 's ochtends als 's avond genieten van een maaltijd in de zon (of in de schaduw, aan jou de keuze ;-) De tuin werd mooi aangelegd met gras, planten, boompjes, bloemen, ... en ... het onderhoud van de tuin wordt georganiseerd binnen de gemeenschap. Dus heb je zin om wat in de tuin te werken, hou je dan vooral niet in maar als je geen groene vingers hebt, is het gewoon genieten zonder meer !!!

In de kelderverdieping is er tenslotte een ruime kelderberging (ook hier met een grote hoogte waardoor er extra bergruimte is dankzij de aanwezige rekken), een goed toegankelijke parkeerplaats en een gemeenschappelijke fietsenberging.

20220323_Henry Houser_Heule Lagaeplein_046.jpg

De ligging.

De meest levendige deelgemeente van Kortrijk

20220323_Henry Houser_Heule Lagaeplein_051.jpg

In Heule valt van alles te beleven! Wonen in Heule is genieten van de rust van een dorp maar evenzeer van de levendigheid wat je van een deelgemeente van Kortrijk mag verwachten.  Een aangename mix dus van beide.

Je hebt er tal van leuke adresjes voor een snelle lunch of aangenaam diner. Een bakker en slager om de hoek en een grootwarenhuis op een steenworp van jouw voordeur.

Qua bereikbaar ideaal zowel met de wagen naar de ring en autosnelwegen als met bv. de fiets naar het station en centrum van Kortrijk.

Je kan genieten van al deze faciliteiten om je heen en toch kom je volledig tot rust op jouw zalig terras met groen uitzicht!

20220323_Henry Houser_Heule Lagaeplein_042.jpg

Dit appartement wordt aangeboden via Henry Houser. Henry Houser treedt voor Claude op als zijn verkoopmakelaar.

Via deze link kan je een afspraak inplannen om langs te komen.

logo met rand.png

Verantwoordelijke makelaar:

Hendrik Tanghe

hendrik@henryhouser.be

0495.56.90.87

Fotografie: Els Balcaen

bottom of page