top of page

Homerun op zaterdag 26 maart.

Maak hier jouw afspraak & kom langs.

HOME          FOTO'S EN 360° RONDGANG          PRIJS & DOCUMENTEN          CONTACT

Prijs & Documenten

_U0A0091.jpg

DE KICK-OFF PRIJS:
€355.000

De waarde van vastgoed ...

Het bepalen van de waarde van een eigendom is geen exacte wetenschap.  Daarom is de uiteindelijke (ver)koopprijs altijd het resultaat van vraag & aanbod en een optelsom van vele objectieve en subjectieve elementen.​

​​​​​

Een bod uitbrengen ...

Om de prijs volledig vrij spel te geven, geven we alle kandidaat-kopers de kans om een bod uit te brengen. Elk bod kan uitgebracht worden tot maandag 28 maart om 19u30 en is geldig tot dezelfde dag om 23u59. De verkoper zal dan al dan niet het hoogste bod aanvaarden zonder dat er een "opbodspel" gehouden wordt.

​​​​​​​

Wanneer 2 gelijke hoogste biedingen worden uitgebracht is de volgorde van het uitbrengen van het bod doorslaggevend voor het toekennen.  Daarnaast dient elk bod een vast bedrag te zijn, bv. "250 euro boven het hoogste bod met een maximum van xxx euro" zal niet aanschouwd worden als een correct bod.

​​​​​​​

Een bod kan je uitbrengen via het document "bod tot aankoop". Dit document is gekoppeld aan het ontwerp van de onderhandse verkoopovereenkomst die eveneens hieronder terug te vinden is.​

​​

Geen optie nodig ...

Gezien de verkoper ten vroegste op 28 maart om 20u zal beslissen aan welke prijs te verkopen is er geen druk om onmiddellijk te beslissen!  Vergeet de uitspraken "je zal je moeten haasten want er zijn nog kandidaten" of "er is al een bod van x dus het zal meer moeten zijn" ... Relax en neem de tijd want de woning zal niet voor je neus verkocht zijn zonder dat je een bod kon uitbrengen!

​​​​​​

​Jouw lening ...

zowel in het bod tot aankoop als in de onderhandse verkoopovereenkomst wordt niet gewerkt met een opschortende voorwaarde voor het bekomen van een hypothecaire lening. Daarom adviseren we jou om voorafgaand aan het bezoek, langs te gaan bij jouw bank om jouw mogelijkheden goed te bespreken.  Zo kan je, bij verdere interesse, met een gerust hart een bod uitbrengen.

DOCUMENTEN:

Als koper wens je ten volle geïnformeerd te zijn.  Dit begrijpen we!  Daarom vind je hieronder alle documenten die het verkoopsdossier compleet maken.  Heb je vragen, aarzel dan niet ons te contacteren!

​​

  • EPC: link

  • elektrische keuring zal volledig conform zijn

  • plannen: link

  • bodemattest: link

  • recht van voorkoop: link

  • watertoets: link

  • vastgoedinformatie: link

Wanneer je beslist een bod uit te brengen, kan je dit doen via het document "bod tot aankoop".  In dit document wordt verwezen naar het ontwerp van onderhandse verkoopovereenkomst die je tevens hieronder kan consulteren.

​​​​​

  • bod tot aankoop: link

  • ontwerp van onderhandse verkoopovereenkomst: link

_U0A0089.jpg

Deze eigendom wordt aangeboden via Henry Houser. Henry Houser treedt voor Nikolaas & Benedicte op als hun verkoopmakelaar.

Via deze link kan je een afspraak inplannen om langs te komen op de Homerun op 26 maart. Ben je op 26 maart niet vrij? Geef dan gerust een belletje of stuur ons een mailtje.

logo met rand.png

Verantwoordelijke makelaar:

Hendrik Tanghe (biv 500914)

hendrik@henryhouser.be

0495.56.90.87

Fotografie: Gerald Van Rafelghem

bottom of page