top of page

Homerun op zaterdag 26 en zondag 27 maart.

Maak hier jouw afspraak & kom langs.

HOME          FOTO'S EN 360° RONDGANG          PRIJS & DOCUMENTEN          CONTACT

LEUK WONEN
nabij het CENTRUM
van KORTRIJK

Deze instapklare woning biedt haar bewoners een fijn thuisgevoel.

_G2A9851.jpg

Waarom verkopen Nikolaas & Benedicte?

22 jaar geleden kochten Nikolaas & Benedicte deze toffe woning in de Kanonstraat nabij het centrum van Kortrijk.  Tot op vandaag hebben ze geen seconde spijt van de beslissing die ze toen namen. Samen met hun 21-jarige zoon, Baptist. Nikolaas & Benedicte schuwen evenwel het nieuwe niet en kochten vrij onverwacht een tijdje terug een nieuwe woning.  En daarom gaan we met heel veel plezier voor hen op zoek naar een koper voor hun huidige woning.

_MGL8647.jpg

Over de woning

foto 2 Kanonstraat 2.jpg

In 1995 werd de woning, door de vorige eigenaar, volledig gestript en nieuw ingericht. Toen de vorige eigenaar 22 jaar terug besloot te verhuizen naar het buitenland, zagen Nikolaas en Benedicte hun kans schoon.

Deze foto's zijn de stille getuigen dat de renovatie heel grondig werd uitgevoerd, iets waar tot op vandaag de vruchten van geplukt worden. Het feit dat de vorige eigenaar een goed gevoel had voor vormgeving is eveneens een troef die tot op vandaag uitgespeeld wordt.

Op het gelijkvloers worden we ontvangen in een stijlvolle inkomhal met open trap naar de verdieping. De natuurstenen vloer zorgt voor een klassevolle uitstraling.

Verder vinden we op het gelijkvloers een garage met aansluitende wasberging, toilet en doorgang naar de tuin. Eveneens op het gelijkvloers is er een aangenaam thuisbureau met zicht en doorgang naar het terras en de tuin.

De kelder doet dienst als extra bergruimte.

_G2A9839.jpg
_G2A9844.jpg

Op de eerste verdieping bevindt zich de leefruimte bestaande uit een salon aan de voorzijde en een leefkeuken op de achterzijde.

Door niet in rechte lijnen te denken creëerde de vorige eigenaar een dynamisch en gezellig geheel met plaats voor heel wat ingemaakte kasten. De keuken is uiteraard volledig ingericht. Handig is de extra berging naast de keuken.

Op het ruime terras kan je een grote tafel kwijt waardoor je niet telkens tot in de tuin hoeft om buiten te eten.

Op de tweede verdieping zijn er 2 grote slaapkamers met opnieuw heel wat ingemaakte kasten. Verder is er op deze verdieping een afzonderlijk toilet en een badkamer bestaande uit een dubbele wastafel, een ligbad en een comfortabele douche.

De open trap leidt ons vervolgens naar de derde verdieping waar er een grote ingerichte zolder op ons wacht. Hier plaats genoeg voor een extra kamer, speelkamer, hobbyruimte, bureau, ...

_G2A9847.jpg
_U0A0093.jpg

Ook het buitenleven is aanwezig ;-) Dit zowel op het grote terras aan de keuken als in de verzorgde tuin.

Ook op het gelijkvloers is er een terras aanwezig. De tuin is mooi en onderhoudsvriendelijk aangelegd en is voorzien van sfeervolle buitenverlichting zodat je ook na zonsondergang kunt genieten van het zicht op de tuin.

Wat cijfers

_G2A9838.jpg
  • EPC: 262 kWh/m²

  • bewoonbare oppervlakte: 217 m²

  • grondoppervlakte: 176 m²

  • aantal slaapkamers: 3

  • type verwarming: cv op stookolie

  • bouwjaar 1955

  • renovatiejaar: 1995

  • kadastraal inkomen: 1.083 euro

De ligging

De woning geniet een uitstekende ligging. Nabij het centrum van Kortrijk en op 5 minuten wandelen van het station. Op een steenworp van de op- en afrit van de E17 ...

In de buurt zijn er verder heel wat winkels en detailzaken. Ook grootwarenhuizen vind je letterlijk om de hoek.

_U0A0094.jpg
_U0A0074.jpg
_G2A9854.jpg
_G2A9849.jpg

DE KICK-OFF PRIJS: € 355.000

Deze eigendom wordt aangeboden via Henry Houser. Henry Houser treedt voor Nikolaas & Benedicte op als hun verkoopmakelaar.

Via deze link kan je een afspraak inplannen om langs te komen op de Homerun op zaterdag 26 maart. Ben je dan niet vrij? Geef gerust een belletje of stuur ons een mailtje en dan kijken we samen voor een ander moment.

logo met rand.png

Verantwoordelijke makelaar:

Hendrik Tanghe (biv 500914)

hendrik@henryhouser.be

0495.56.90.87

Fotografie: Gerald Van Rafelghem

contact
bottom of page