top of page

De residentie "‘Manderley’"

Residentie ‘Manderley’ is een villa-appartementsblok met 10 appartementen, 4 studios, op het gelijkvloers 5 handelszaken en ondergronds 15 garagestaanplaatsen en private kelderruimtes.

De residentie is gelegen in de in 1889 ontstane villawijk ‘De Concessie’, toen De Haan nog ‘Coq-sur-Mer’ werd genoemd.

 

50 ha duinen maakten plaats voor villa’s die werden gebouwd volgens strenge voorschriften. Men voelt zich hier onmiddellijk

op vakantie!

 

De belle-epoque sfeer hangt er nog steeds in de lucht. Het is dan ook met trots dat we dit topappartement aan jullie voorstellen.

G.D de haan-46.jpg
G.D de haan-10.jpg

Een wandeling door het appartement.

Vanuit de ruime, in natuursteen afgewerkte hall nemen we de lift naar de derde verdieping. Marleen en Noël ontvangen ons

hartelijk.

 

De eerste indruk van de leefruimte met open keuken is lichtrijk en met veel smaak ingericht. Klassevol afgewerkt en perfect onderhouden is de rode draad.

 

Het salon en de eethoek zijn afgewerkt in samengesteld parket. De compacte keukenzone biedt alle comfort. Kraaknet en praktisch!

 

De porte-fenêtre biedt de perfecte aansluiting op het zonnig terras. Over heel de breedte van de leefruimte zijn licht en open zicht troef.

 

Dankzij de minimalistische raamverduistering onder de vorm van schuifpanelen in combinatie met de zonneluifel kan zon worden gegeerd of geweerd. De schilderwerken zijn ‘impeccable’ en het flamantbehang geeft de ruimtes extra gezelligheid.

En we wandelen verder ...

Vanuit de leefruimte gaan we verder op ontdekking.

De ruime slaapkamer met zijn super praktische ingemaakte kasten biedt ruimte voor het dubbel Swiss-flex-bed met 4 motoren en een zetelbed met latoflex-onderstel.

De grote vestiairekast, handig voor jassen en schoenen of een extra terrasstoel, verbergt ook de technieken. De witte met strak blauwe sierstrook betegelde badkamer met douche en lavabo is eveneens kraaknet en in uitstekende staat.

Het toilet recht tegenover de badkamer is in dezelfde tijdloze materiaalkeuze afgewerkt als de badkamer. De donkere vloer geeft extra cachet.

 

Samen met het appartement wordt een ondergrondse autostaanplaats met aansluitende berging meeverkocht.

G.D de haan-13.jpg
G.D de haan-38.jpg

En verder ...

Het appartement wordt ingericht verkocht.

 

En of merken als Thonet, Cassina, Pastoe, Knoll, Artemide, Floss, B&O iets betekenen! Graag laat ik hier de foto’s spreken. Het gezegde “Goede wijn behoeft geen krans” kan hier eigenlijk wel gebruikt worden :-)

De ligging.

De Haan, de ‘belle-époque' badplaats, is alom gekend als het mooiste dorp aan de Belgische kust. Het eeuwenoud pittoreske tramstationneke, een pareltje van archeologische industrie kon gelukkig van de sloop worden gered.

 

De beschermde villawijk, de Concessie, die nog steeds de lucht van grandeur van de Belle Époque bezit, geeft samen met park ‘La Potinière’ grandeur aan de badplaats.

 

Deze prachtige villa’s, gebouwd langs kronkelende wegen en omgeven door groen, zijn een lust voor het oog van iedere bezoeker. Daar bovenop is er 150 ha bos waar mountainbikers, ruiters of wandelaars kunnen genieten van founa en flora. De watersportbeoefenaars kunnen terecht in de nieuwe strandclub.

 

Gelegen tussen Bredene en Blankenberge, op 8 km van Oostende en 35 van Brugge hebben we het over een vrij centrale kust-locatie.

 

Golfen, paardrijden, tennissen, mini-golfen, kiten, surfen, lezen, zwemmen, etc.. voor elk wat wils!

G.D de haan-42.jpg
G.D de haan-3.jpg

Cijfers & weetjes.

  • oppervlakte: 62 m² + 7,3 m² terras

  • kadastraal inkomen: 840 euro

  • EPC: 183 kWh/m²/jaar

  • zonneluifel

  • bemeubeld en met verlichtingsarmaturen

  • conforme elektrische installatie

  • muziek- en tv-installatie

  • tweedeverblijfstaks: 629 euro 

Dit appartement wordt aangeboden via Henry Houser. Henry Houser treedt voor Noël & Marleen op als hun verkoopmakelaar.

Via deze link kan je een afspraak inplannen een bezoek te brengen.

logo met rand.png

Verantwoordelijke makelaar:

Hilde De Meulemeester

hilde@henryhouser.be

0474.63.16.16

Fotografie: Gianno Declercq

bottom of page