top of page

Verkoop jouw woning aan
de hoogst mogelijke prijs.

Verkoop je binnenkort jouw woning? Liefst aan de hoogst mogelijke prijs? Met Henry Houser haal je gegarandeerd het beste uit de markt. 👊🏻
 

De hoogst mogelijke prijs ... hoe bekomen we die? Wel, door het consequent combineren van weldoordachte verkoopfases en niet door het toepassen van één specifieke. De Homerun, de Kick-Off prijs, de website van jouw woning, de communicatie met kandidaat-kopers, onze reputatie, ... het één kan niet zonder het ander.


Maak kennis met Hendrik en Eline tijdens een persoonlijk contact. Dit kan bij ons op kantoor, bij jou thuis, telefonisch of via video-call. 👋🏻

Uiteraard volledig vrijblijvend.

Enkele bijzondere troeven.

 • Verkopen aan de hoogst mogelijke prijs dankzij een uitgekiend biedsysteem.

 • Uitgebreide marketing en individuele website van jouw woning.

 • Ontzorgen met meer dan 20 jaar ervaring.

 • Een serene & persoonlijke aanpak.

 • Geen gratis schatting maar wel een doordachte prijsstrategie.

Leer onze manier van werken kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Relax, de verkoop van jouw woning ligt in de juiste handen.

Dit zeggen alvast onze klanten! De beste manier om te weten te komen hoe we te werk gaan, is het bekijken van onze getuigenissen. Eén voor één echte klanten aan het woord die elk met hun eigen accenten onze werking beschrijven. De rode draad: een complete ontzorging van het proces.

mockup verkoop je woning.png
De hoogst mogelijke prijs ... hoe bekomen we die?
Download hier ons recept:

Klik hier om te downloaden

Onze toegevoegde waarde.

Een individuele website van je woning met veel foto’s, virtuele rondgang, uitgebreide info en de nodige documenten. Op die manier is elke kandidaat-kopers ten volle ingelicht.

Dankzij ons bewezen en doordacht biedsysteem bekomen we van elke kandidaat-koper het hoogst mogelijke bod.

De organisatie van een homerun met persoonlijke begeleiding van elke kandidaat-koper zodat met volle vertrouwen een goed bod kan uitgebracht worden.

All-in tarieven zonder kleine lettertjes en zonder vaste termijn zorgen voor een duidelijke en vertrouwensvolle samenwerking.

Blijf per email op de hoogte van het recentste aanbod en de laatste nieuwtjes.

Goed ontvangen & tot snel!

Wij kosten niet, we brengen op.

En neen, dit is geen verkooppraatje. Onze klanten getuigen dat onze samenwerking resulteerde in een hogere verkoopprijs voor hun woning. En dit verschil overstijgt onze vergoeding.

 

Wat bedraagt onze vergoeding? We werken met all-in tarieven zonder kleine letters met extra’s. Goede afspraken maken goede vrienden! De dossieropstart voorziet alle nodige documenten. Deze heb je sowieso nodig om jouw woning te verkopen. Bij een effectieve verkoop is er een vergoeding afhankelijk van de verkoopprijs.

dossieropstart

€ 1.950 incl. btw

vergoeding bij verkoop

€ 6.500 incl. btw

dossieropstart

€ 1.950 incl. btw

vergoeding bij verkoop

€ 9.500 incl. btw

dossieropstart

€ 1.950 incl. btw

vergoeding bij verkoop

€ 12.500 incl. btw

dossieropstart

€ 1.950 incl. btw

vergoeding bij verkoop

€ 14.500 incl. btw
+ 2% boven € 600.000

Hoe zorgen we dat je huis winst oplevert? De 6 stappen:

 1. Kennismaking: tijdens een ongedwongen gesprek maken we kennis.
   

 2. Opstart samenwerking: wij engageren ons heel duidelijk en de overeenkomst loopt zolang je dit wenst, dus geen klassieke 6 maanden.
   

 3. Voorbereiding: alles wordt voorbereid voor een vlekkeloze Kick-Off van de verkoop van jouw woning! Daarbij laten we niets aan het toeval over.
   

 4. Kick-Off: op de afgesproken dag lanceren we met volle kracht de verkoop van jouw woning! Dadelijk voor de volle 100% 🚀
   

 5. Homerun: we wijden een volledige dag aan bezoeken om kopers rond te leiden in jouw woning.​ Ook voorbezoeken zijn daarbij mogelijk.
   

 6. Het hoogste bod: elke kandidaat-koper kan een éénmalig bod uitbrengen. Zo zijn we zeker dat we dadelijk de beste verkoopprijs bekomen.

Benieuwd tegen welke prijs we  jouw woning verkopen?

Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek via onderstaand formulier, plan online een afspraak in of bel ons. 

We hebben jouw gegevens goed ontvangen. Graag tot snel!

review henry houser dominique

Dominique & Hilde

dominique.jpeg

Henry Houser staat voor een individuele en betrouwbare aanpak waarbij de ontzorging van de aan- en verkoper centraal staat.

 

Op een vlotte manier word je door een uniek proces geleid en het professionalisme van Henry Houser zorgt ervoor dat wat een in se niet alledaagse oefening is voor beide partijen, stressarm verloopt. Het eindresultaat is een snelle (1 dag!), mooie en eerlijke verkoop.

 

Dank je wel, Hendrik, Eline en team! 

facebook badge Henry Houser.png
bottom of page