top of page

Investeren in vastgoed? Als aankoopmakelaar zorgen we dat je de juiste beslissingen neemt.

dots.png

100% objectief aankoopadvies.

Zie jij de bomen nog door het bos wanneer je overweegt te investeren in vastgoed? Honderden artikels en websites willen jou overtuigen van dé beste vastgoedinvestering. Vele tools willen jou een leidraad geven maar leiden meer dan eens net naar meer vraagstukken.

Daarnaast is vaak heel onduidelijk of het "objectieve" artikel al dan niet gesponsord werd door een vastgoedaanbieder waardoor de boodschap op z'n minst gekleurd is.

In tegenstelling tot bovenstaande feiten, gaan wij met onze klanten op een uiterst objectieve manier op zoek naar een vastgoedinvestering. Een investering die volgens hun investeringsprofiel ideaal is. Hiervoor zijn geen wondermiddelen ter beschikking maar wel heel veel ervaring en een accurate persoonlijke begeleiding.

facebook advertentie vinta invest.png
dots.png
traject investeren in vastgoed.png

Het traject.

De samenwerking start enerzijds met het bepalen van het investeringsprofiel van onze klant en anderzijds met het toelichten van de verschillende vormen van vastgoedinvesteringen.  Alleen de combinatie van deze twee elementen zorgt ervoor dat we de zoektocht correct kunnen aanvatten.

Daarna volgt de effectieve zoektocht, de selectie, de analyse, de onderhandeling en tenslotte de aankoop.

En dan volgt het rendement!

Tientallen bladzijdes zouden we kunnen neerpennen over het traject maar liever vallen we jou hiermee niet lastig en komen we graag samen om kennis te maken.

of bel 0495 56 90 87

Laten we vrijblijvend kennismaken.

Ongetwijfeld heb je ons nog wat vragen te stellen alvorens een compleet beeld te krijgen van wat we voor jou kunnen betekenen bij de aankoop van een investeringsvastgoed. Laten we daarvoor gerust nog eens verder kennismaken. Laat hieronder jouw gegevens na en we contacteren jou zo snel als mogelijk.

dots.png
Om welke reden wens je gecontacteerd te worden?

We hebben jouw gegevens goed ontvangen. Graag tot snel!

bottom of page