top of page

Verkoop jouw woning aan
de hoogst mogelijke prijs.

Verkoop je binnenkort jouw woning? Liefst aan de hoogst mogelijke prijs? Met Henry Houser haal je gegarandeerd het beste uit de markt. 👊🏻
 

De hoogst mogelijke prijs ... hoe bekomen we die? Wel, door het consequent combineren van weldoordachte verkoopfases en niet door het toepassen van één specifieke. De Homerun, de Kick-Off prijs, de website van jouw woning, de communicatie met kandidaat-kopers, onze reputatie, ... het één kan niet zonder het ander.


Tijdens een persoonlijk gesprek lichten we graag onze volledige manier van werken toe. Als je dit wenst, dan kan dit bij jou thuis, bij ons op kantoor, telefonisch of via video-call,... jij kiest! 👋🏻

Uiteraard volledig vrijblijvend.

mockup verkoop je woning.png
De hoogst mogelijke prijs ... hoe bekomen we die?
Download hier ons recept:

Klik hier om te downloaden

Wij kosten niet, we brengen op.

En neen, dit is geen verkooppraatje. Onze klanten getuigen dat onze samenwerking resulteerde in een hogere verkoopprijs voor hun woning. En dit verschil overstijgt onze vergoeding.

 

Wat bedraagt onze vergoeding? We werken met all-in tarieven zonder kleine letters met extra’s. Goede afspraken maken goede vrienden! De dossieropstart voorziet alle nodige documenten. Deze heb je sowieso nodig om jouw woning te verkopen. Bij een effectieve verkoop is er een vergoeding afhankelijk van de verkoopprijs.

dossieropstart

€ 1.950 incl. btw

vergoeding bij verkoop

€ 6.500 incl. btw

dossieropstart

€ 1.950 incl. btw

vergoeding bij verkoop

€ 9.500 incl. btw

dossieropstart

€ 1.950 incl. btw

vergoeding bij verkoop

€ 12.500 incl. btw

dossieropstart

€ 1.950 incl. btw

vergoeding bij verkoop

€ 14.500 incl. btw
+ 2% boven € 600.000

Hoe zorgen we dat je huis winst oplevert? De 6 stappen:

 1. Kennismaking: tijdens een ongedwongen gesprek maken we kennis.
   

 2. Opstart samenwerking: wij engageren ons heel duidelijk en de overeenkomst loopt zolang je dit wenst, dus geen klassieke 6 maanden.
   

 3. Voorbereiding: alles wordt voorbereid voor een vlekkeloze Kick-Off van de verkoop van jouw woning! Daarbij laten we niets aan het toeval over.
   

 4. Kick-Off: op de afgesproken dag lanceren we met volle kracht de verkoop van jouw woning! Dadelijk voor de volle 100% 🚀
   

 5. Homerun: we wijden een volledige dag aan bezoeken om kopers rond te leiden in jouw woning.​ Ook voorbezoeken zijn daarbij mogelijk.
   

 6. Het hoogste bod: elke kandidaat-koper kan een éénmalig bod uitbrengen. Zo zijn we zeker dat we dadelijk de beste verkoopprijs bekomen.

Benieuwd tegen welke prijs we  jouw woning verkopen?

Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek via onderstaand formulier, plan online een afspraak in of bel ons. 

We hebben jouw gegevens goed ontvangen. Graag tot snel!

bottom of page