top of page

Relax, we zorgen dat de aankoop van jouw droomwoning geen nachtmerrie wordt.

dots.png

Jouw aankoopmakelaar.

Een huis koop je met je hart. Gelukkig maar. Het is de plek waar je je goed moet voelen, waar je je leven uitbouwt, waar je mooie momenten wil creëren.

 

Maar het is gevaarlijk je volledig door je gevoelens te laten leiden. Daarvoor hangt er teveel van af.

 

Op zo'n momenten is het handig je te laten ondersteunen door iemand met kennis van zaken die je de juiste keuze helpt maken.

logo vinta.webp
cib award.webp

 

De afgelopen 7 jaar hebben we onder de naam "Vinta aankoopbegeleiding" klanten begeleid bij de aankoop van hun woning.

 

We kwamen hiermee in het nieuws, in de kranten en wonnen ook een vastgoed award! Nu zetten we dit werk met heel veel enthousiasme verder met ons Henry Houser-team.

foto vtm nieuws.png
dots.png
Schermafbeelding 2021-12-03 om 14.02.00.png

De second opinion.

Elke aankoop start met een grondige second opinion. Daarbij bezoeken we samen de woning of het appartement dat je wenst aan te kopen.

Tijdens het bezoek maken we foto's van aandachtspunten en noteren we onze bevindingen. Onmiddellijk na het bezoek krijg je onze feedback waarbij al jouw vragen beantwoord worden.

Daarnaast maken we een opsomming van de objectieve pro's & contra's van de woning of het appartement. Op deze manier kan je wel overwogen de beslissing nemen om al dan niet volgende stappen te zetten in de aankoop.

 

Een second opinion komt op 125 euro + 1 euro/km verplaatsing.

of bel 0495 56 90 87

dots.png

Het onderhandelen.

Wanneer we het hebben over het onderhandelen in het kader van de aankoop van een woning, dan komt spontaan de prijs de kop opsteken.

De prijs is uiteraard een belangrijk element dat onderhandeld wordt tijdens de aankoop.

Maar naast de prijs zijn er nog tal andere voorwaarden die moeten besproken worden.  Wanneer zal de woning vrij zijn, hoeveel bedraagt het voorschot, zijn er bijzondere voorwaarden opgenomen in de eigendomstitel, zijn alle attesten en documenten voorhanden, is het mogelijk om een opschortende voorwaarde op te nemen in de onderhandse verkoopovereenkomst, enz...

Voor jou misschien geen alledaagse zaken, maar voor ons dagelijkse kost, vandaar dat we er jou graag in bijstaan!

Onze vergoeding bestaat uit 495 euro + 15% op het bekomen prijsverschil tussen de vraag- of richtprijs en de finale aankoopprijs.

Schermafbeelding 2022-02-09 om 17.20.14.png
Schermafbeelding 2021-12-03 om 14.01.38.png
dots.png

Laten we vrijblijvend kennismaken.

Ongetwijfeld heb je ons nog wat vragen te stellen alvorens een compleet beeld te krijgen van wat we voor jou kunnen betekenen bij de aankoop van een woning. Laten we daarvoor gerust nog eens kennismaken. Laat hieronder jouw gegevens na en we contacteren jou zo snel als mogelijk.

bottom of page