top of page
logo met rand.jpg

Werken en eventueel wonen op de Grote Markt van Kortrijk?

Grote Markt 7 gelijkvloers in 8500 Kortrijk    |    Vraagprijs: €235.000

dots.png
_U0A8275.jpg

Dit aanbod in woorden.

Onmiddellijk na de Tweede Wereldoorlog werd de bouw van dit statig gebouw gerealiseerd door de familie Steverlynck - Laigneil. Op het gelijkvloers is er een royale inkomhal met twee kleine commerciële ruimtes van elk ongeveer 15 en 10 m². Hier loopt de Grote Markt als het ware binnen in het gebouw. Deze ruimtes kunnen gebruikt worden als etalage, winkel, showroom, kantoorruimte, ...

Wandelen we verder dan zien we in de inkomhal een vroegere garagepoort. Deze biedt toegang tot de achtergelegen ruimte. Dit was vroeger een appartement maar deed ook nog dienst als kantoorruimte. Aan jou de keuze wat dit voor jou wordt? Een appartement voor jezelf of om te verhuren? Een kantoorruimte of winkelruimte? Ongeveer 125 m² staan alvast te wachten op een nieuwe functie.

Het geheel bevindt zich in een "casco" fase waarbij alles moet voorzien worden qua nutsvoorzieningen, ramen, vloeren, ...

Via onderstaande vituele rondgang kan je alvast een kijkje nemen. Wens je een bezoek ter plaatse, geef dan gerust een seintje!

Dit aanbod in facts & figures.

 • Bouwjaar: 1948

 • Kadastraal inkomen: € 2.500

 • Totale bruikbare oppervlakte: 143 m² 

 • EPC: label F

Wandel virtueel rond.

Hieronder vind je een 360° rondleiding. Klik op de cirkels en je wandelt van de living naar de keuken enzoverder. Op deze manier krijg je een compleet beeld. Let wel, door het 360° beeld worden de ruimtes wat vervormd, waardoor ze voor jou groter of kleiner kunnen lijken dan de realiteit.

dots.png

Wat foto's.

faficon.png

TELEFOON
056.98.01.18

E-MAIL
hallo@henryhouser.be

KANTOOR
Doorniksewijk 32
8500 - Kortrijk

De vraagprijs.

De vraagprijs bedraagt € 235.000 ...

Tegen de vermelde vraagprijs kan er onmiddellijk aangekocht worden. Dus wil je zeker zijn koper te worden van deze eigendom? Dan volstaat het bod tot aankoop dat je verder op deze pagina vindt, aan te vullen en ons te bezorgen.

Een bod uitbrengen ...

Ben je bereid de eigendom aan te kopen, maar tegen een prijs die lager ligt dan de vraagprijs, dan kan je tegen elke maandag en donderdag van de week om 19u een bod uitbrengen met jouw “beste prijs”.  De verkoper zal dan al dan niet het bod aanvaarden. Indien tegen dezelfde deadline 2 of meer biedingen worden uitgebracht zal de verkoper een beslissing nemen  zonder dat er een "opbodspel" gehouden wordt tussen verschillende kandidaat-kopers.

​​​​​​​

Geen optie nodig ...

Tenzij je beslist aan te kopen tegen de vraagprijs is er dus geen druk om onmiddellijk te beslissen! Vergeet de uitspraken "Je zal je moeten haasten want er zijn nog kandidaten" of "Er is al een bod van x dus het zal meer moeten zijn" … De deadlines worden steeds gerespecteerd!

​​​​​​​

​Jouw lening ...

Mocht je nog geen definitief groen licht hebben van de bank dan kan je een bod uitbrengen onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van een lening.  Zo hoef je niet langer te wachten en kan de bal aan het rollen gaan!

 

Meer uitleg over het uitbrengen van een bod zal gegeven worden tijdens het bezoek.

Documenten.

Als koper wens je ten volle geïnformeerd te zijn.  Dit begrijpen we!  Daarom vind je hieronder alle documenten die het dossier compleet maken.  Heb je vragen, aarzel dan niet ons te contacteren!
 

 • EPC: link

 • asbestattest: link

 • plan: link

 • bodemattest: link

 • watertoets: link

 • erfgoed: link

 • vastgoedinfo: link
  - geen recente stedenbouwkundige vergunning uitgereikt
  - gelegen in woongebied
  - geen dagvaarding uitgebracht
  - geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
  - verkavelingsvergunning niet van toepassing​

 

Wanneer je beslist een bod uit te brengen, kan je dit doen via het document "belofte tot aankoop".  In dit document wordt verwezen naar het ontwerp van wederzijdse aan- en verkoopbelofte die je tevens hieronder kan consulteren.​​​​​​

 • belofte tot aankoop: link volgt

 • ontwerp onderhandse verkoopovereenkomst: link volgt

dots.png

Contact.

Heb je een vraag of wens je gecontacteerd te worden omtrent dit aanbod. Vul dan gerust onderstaand formulier in. Wens je dadelijk een afspraak in te plannen dan kan je dit via deze link. Bellen kan op 0495.56.90.87 of mailen op hendrik@henryhouser.be.

We hebben jouw gegevens goed ontvangen. Graag tot snel!

bottom of page