top of page

Op zoek naar het perfecte appartement?

Je wilt verhuizen. Naar een appartement, in het centrum van Kortrijk of aan de rand. Vooral een makkelijk bereikbare plek waar je je thuis voelt. Maar hoe begin je aan je zoektocht? Henry Houser helpt je graag tijdens deze zoektocht.

Een unieke benadering.

Als je even op zoek gaat en surft op immosites, dan merk je het snel: het aanbod aan (nieuwbouw)appartementen is groot. Zie je ook soms door de bomen het bos niet meer?

 

We zetten onze kennis en expertise over vastgoed in om jou te begeleiden bij de aankoop van jouw appartement. Onze ervaring met vastgoedtransacties, prijszetting en wetgeving komt goed van pas, maar je profiteert ook van een extra paar ogen en advies bij een plaatsbezoek.

Via Henry Houser kan je elk appartement op de vastgoedmarkt aankopen. We kijken daarbij veel verder dan ons eigen aanbod. Dit maakt de benadering uniek en biedt jou alle kansen.

Een appartement kopen doe je niet elke dag. Je kan dan ook alle raad gebruiken om de juiste aankoop te doen. Wij bij Henry Houser kunnen je daarbij helpen. Want een appartement koop je niet enkel met je hart, maar ook met je verstand.

Onze samenwerking start met een vrijblijvende kennismaking.

Vooraleer we de zoektocht starten, is het belangrijk dat we eerst luisteren naar jouw wensen. Wat vind jij belangrijk? Hoeveel slaapkamers heb je nodig? Wil je een terras? Is een garage of parkeerplaats een noodzaak? Wat is je gewenste afstand tot een supermarkt?

 

Wanneer we duidelijkheid hebben over je vereisten, kunnen we de markt verkennen en op zoek gaan naar de perfecte match voor jou en je budget. Jij kan je focussen op wat je ziet en voelt bij het pand terwijl wij het technische, juridische en financiële luik voor jou behartigen.

Relax, de aankoop van jouw appartement ligt in de juiste handen.

Binnen het volledige aanbod maken we voor jou een persoonlijke selectie van enkele potentiële appartementen. Samen gaan we de appartementen bezichtigen. Om te beginnen is het belangrijk dat je gevoel goed zit. Daarnaast bekijken we nauwkeurig de bouwtechnische staat van het appartement en de residentie en analyseren we de marktwaarde en de verkoopvoorwaarden. 

 

Jouw match gevonden? Dan zitten we samen aan de onderhandelingstafel en zetten we onze jarenlange ervaring in om een correct bod uit te brengen. Zo is er een evenwichtig gesprek met een professional aan beide kanten van de tafel. 

Graag even kennismaken?

Boek gerust hieronder jouw vrijblijvend kennismakingsgesprek of vul het formulier in.

We hebben jouw gegevens goed ontvangen. Graag tot snel!

bottom of page